Hoe je een feestje moet bouwen weten ze wel. Dat bewees de allround party band ‘Pagaja’ afgelopen vrijdagavond maar weer. Hier werd de pre-party voor de Samenloop van Hoop Zoetermeer gehouden in JJ Music House.
10801940_399319446927043_6845361059310288386_n

Pagaja, bestaande uit zes enthousiaste bandleden, is betreft muziek van alle markten thuis. Er kwam van alles ten gehore deze avond. Pop, Soul, Latin en Dance Classics, er was voor ieder wat wils. Met een gezellig volle zaal zat de sfeer er ook snel in. Dat kon ook niet anders. De band beschikt zelf over zo’n enthousiasme dat dit door het publiek al gauw werd opgepikt. Het duurde niet lang of bijna niemand stond nog stil. Er werd gedanst, gelachen en tussendoor was altijd ruimte voor wat gekkigheid. Zo toverden de zangeressen er steeds allerlei attributen bij en konden tamboerijnen en glitterhoedjes natuurlijk niet ontbreken. ”Het dak mag eraf!” werd een aantal keer geroepen, waarop het publiek steeds enthousiaster werd en de eigenaar van JJ Music House wat bezorgder begon te kijken.

Het feestje was compleet toen een van de zangeressen van het podium verdween om al zingend een rondje door de zaal te maken en met menig bezoeker een dansje te doen.

Een gezellige avond en vooral een geslaagde pre-party met een uitbundige band. Het mooiste was nog dat de opbrengst van deze gezellige pre-party ten goede kwam aan de Samenloop. Dit 24-uurs wandelevenement van de KWF Kankerbestrijding zal op 13 en 14 juni voor het eerst plaatsvinden in Zoetermeer.