VAN PIEKEREN

VAN PIEKEREN

Datum: vrijdag 21 april 2017
Aanvang: 21:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

VAN PIEKEREN is een Nederlandstalige (theater-)band uit Utrecht, met een zeer eigen en gevarieerd repertoire, dynamisch uitgevoerd in een semi-akoestische setting. Denk ‘Tom Waits meets Ramses Shaffy meets JJ Cale’.

DE BAND
Zanger Jan van Piekeren is eindelijk de schaamte voorbij. Nu mag iedereen echt alles van hem weten. Met zijn rauwe, doorleefde stem, neemt hij je mee in zijn wereld. Hij wordt begeleid door gitarist Johan Fransen, al meer dan 15 jaar zijn muzikale wederhelft. Percussionist Hans Boosman en bassist Wouter Kronenberg vormen de strakke ritmefundering. De heren weten elkaar en het publiek tijdens hun optredens te vinden, raken behalve juiste ook gevoelige snaren. In grote zalen maar ook (zeer) kleine intieme settings.

“UW HOOFDSPONSOR”
Na de voorstellingen ‘De Verdieping’ en ‘Lijf en Rauw’, vreet VAN PIEKEREN zich in de nieuwe voorstelling ‘Uw Hoofdsponsor’ bij de luisteraars naar binnen. Rücksichtlos! Met indringende teksten en een onnavolgbare dictie, en hoe dan ook recht uit en in het hart gaat VAN PIEKEREN de confrontatie met het publiek aan. ‘Uw Hoofdsponsor’ is een voorstelling met een inhoudelijke kop en staart, onderkoelde humor, heel veel gevarieerde muziek, koortjes, maar bovenal: Nederlandstalige teksten die ergens over gaan.

[youtube height=”500″ width=”500″]PLACE_LINK_HERE[/youtube]

 

 

RESERVERING

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.