TOFFE HAAN & VAN BEZEMWIJK

TOFFE HAAN & VAN BEZEMWIJK

Datum: zaterdag 19 oktober 2019
Aanvang: 21:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: €5,-

Categorie:


INFORMATIE

Van Bezemwijk maakt een aanstekelijke mengeling van kleinkunst en pop. De groep is lastig in een hokje te duwen, maar Van Bezemwijk wordt ook wel vergeleken met The Amazing Stroopwafels, de Vlaamse groep Buurman en ze beschouwen zichzelf als Nederlandse volgelingen van het werk van Tom Waits. De groep rond Vincent van Ewijk en Lex Bezemer speelt een originele set met zelfgeschreven Nederlands repertoire, met zo nu en dan een uitstapje naar het Engels en het Frans.
In maart 2017 brachten de heren van Van Bezemwijk hun tweede EP uit, genaamd ‘Overal’. Want, zo stellen ze, je moet overal liedjes over kunnen maken. Van Bezemwijk probeert het altijd luchtig te houden: liedjes met beladen teksten, maar altijd met een knipoog. Of dit nu gaat over de liefde, vriendschap, of de overleden hond van de buren. Er is een fijne lijn tussen serieus en stompzinnig bij Van Bezemwijk.
Het viermanschap Van Bezemwijk zorgt voor een optreden vol muzikaal vuurwerk met liedjes die nog dagen in je hoofd blijven hangen!
.

TOFFE HAAN
Van kleinkunstige pop tot bombastische rock, van Toffe Haan kun je alles verwachten. Listige samenzang, snuggere teksten en uitmuntend gitaarspel strijden heldhaftig om suprematie.

Invloeden gaan van André Manuel, De Dijk tot BLØF, langs Tenacious D en een vleugje Metallica. Toffe Haan staat garant voor een avondje muur-van-geluid waar het enthousiasme en de jeugdigheid van afspatten! Naar eigen zeggen kunnen ze zich zomaar ontwikkelen tot de beste band ter wereld. Hun woorden…
Het tekent in ieder geval het grensverleggende verlangen naar over de top!

Hier zal nog lang over nagepraat worden..