THE THUNDERBIRDS

THE THUNDERBIRDS

Datum: donderdag 31 augustus 2017
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

The Thunderbirds is ontstaan in het begin van de jaren zeventig, De grondlegger van de band is Rob Innemee, die sinds jaar en dag de bas bespeelt,The Thunderbirds hebben in de meer dan dertig jaar van hun bestaan, op alle gerenommeerde podia opgetreden. Met vele bekende nationale en internationale sixtiesbands, maar ook als begeleidingsband van diverse grote zangers en zangeressen. Eén van de hoogtepunten was het begeleiden van de bekende Nederlandse Roy Orbison vertolker Ad Swart bij een optreden voor de Belgische tv-zender VTM.

Jaren lang hadden The Thunderbirds een bijzondere band met Engeland. Eigenlijk een soort Roll-on Roll-off relatie. Ze hebben namelijk een aantal seizoenen met groot succes opgetreden op de veerboot tussen Hoek van Holland en Harwich! Dus op de heenweg spelen op de Nederlandse wateren. En terug op de Engelse wateren. Met elke avond een ander, zeer enthousiast, publiek.

Veel bekende boekingskantoren hadden The Thunderbirds als top-act te boek staan. De band is in de loop der jaren een aantal malen van samenstelling veranderd en heeft verschillende facelifts en verbeteringen ondergaan. Met veel uithoudingsvermogen en passie voor de muziek heeft bassist en oprichter Rob Innemee The Thunderbirds tot op de dag van vandaag in stand gehouden. The Thunderbirds bestaan nu uit:Rob Innemee Bas/Vocals, Ton Adams Lead Vocals, Bert Smeets Leadguitar, Ben Wisselingh Drums, Bart Bartstra Keyboards, Albert Wellig Rythmguitar en Michiel Bouwmeester Sound Engineer.Stuk voor stuk zijn het zeer ervaren muzikanten met een lange staat van dienst. Ze spelen muziek in de sfeer van de jaren 60 en 70, zoals Rock n Roll, Country,en Indo-rock. Op het repertoire staan nummers van Elvis, Chuck Berry, Buddy Holly, Creedence enz,en instrumentale nummers van de The Shadows en andere, dus heel gevarieerd. Dus Fijne muziek om op te dansen, of gewoon lekker naar te luisteren. Breng is een bezoekje aan onze website.

RESERVERING

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.