THE STORY SONGS

THE STORY SONGS

Datum: zaterdag 25 juli 2020
Aanvang: 20:00 - 23:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Categorie:


INFORMATIE

The Story Songs – dat zijn Mr Story (piano) en Ju Tailor (zang).
.
Mr Story (Tom Heemskerk) begon toen hij twaalf jaar oud was met piano spelen door Elton John en wou ook zijn eigen muziek leren schrijven. Hij raakte door de muziek van Elton John zo geïnspireerd dat hij vanaf dit moment wist: hij wil op het podium staan en zijn publiek een prachtige belevenis geven. Met zijn emotioneel piano spel raakt hij iedereen. Tot nu heef hij al meer dan 60 nummers geschreven en een album (The Flow Of Time) met 13 instrumentale piano nummers opgenomen.
.
Om zijn muziek op het podium te brengen is Tom met ‘The Story Songs’ begonnen. De naam is geïnspireerd door de diepe verhalen die al zijn nummers vertellen. Toen Tom de kans kreeg om tijdens de lockdown voor ouderen op te treden begon hij met Ju Tailor (Julia Schneider) samen te werken. Samen spelen ze een mix van eigen nummers en covers van klassiekers, in de stijl van new age, pop en lichte rock!
.
Julia’s grote passie voor muziek was altijd diep in haar geworteld. Op vijfjarige leeftijd begon ze met zingen en leren van verschillende muziekinstrumenten door de jaren heen. Ze zong in verschillende bands en koren en studeerde muziek in haar thuisland Duitsland. Sinds kort schrijft ze ook haar eigen nummers, waarbij ze zichzelf begeleidt op de piano. Met haar uitgesproken en authentiek energie maakt ze elk optreden een bijzonder belevenis. Haar stem mag je niet missen!
.

Ju Tailor en Mr. Story zijn geboren om op het podium te staan, en met The Story Songs zijn ze nu hier om precies dat te doen.
Ga je met hun mee op een muzikale reis?