THE GEN-D EXPERIMENT

THE GEN-D EXPERIMENT

Datum: zaterdag 25 februari 2017
Aanvang: 21:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

Wij zijn The Gen-D Experiment. Onderzoekende muzikanten, die vol lef dingen uitproberen die net buiten de lijntjes vallen. En die daarom mooi zijn. Muziek zit in onze genen; we zijn er allemaal al ons hele leven mee bezig. Door de jarenlange ervaring van onze bandleden (op de junior na, die is pas 14! Maar die heeft dan weer de cute-factor ;-)) raakten we snel op elkaar ingespeeld en kwamen er mooie geluiden en songs tevoorschijn.

The Gen-D Experiment was eigenlijk bedoeld als een tussendoor-projectje, geïnspireerd door progressieve rockhelden als Pink Floyd en Marillion, gewoon voor de lol. Maar je weet wat er kan gebeuren als je het naar je zin hebt…. Voordat we er erg in hadden, waren we een heel eigen geluid aan het maken. Toen werd het te leuk om te stoppen!

In april 2016 hebben we op het RopaRock festival voor het eerst als The Gen-D Experiment een podium uitgeprobeerd, en dat smaakte naar meer!

Onze muziek bestaat uit mooie soundscapes, epische gitaarsolo’s, die plotseling afgewisseld kunnen worden met ruige riffs of mystiek pianospel. Daar tussendoor zullen onze pompende beats en krachtige vocalen je inspireren en energie geven.
Opnames voor een compleet album staan gepland voor lente 2017.

Nieuwsgierig geworden? Kijk eens op onze Facebookpagina voor een voorproefje van een optreden!

The Gen-D Experiment is:
Marian van Charante – Vocals & Guitar
Stephen de Ruijter – Lead Guitar
Michel Krempel – Bass
Ruben Meibergen – Drums
Thijs de Ruijter – Keys

www.facebook.com/gendexperiment/