THE DYNAMICS

THE DYNAMICS

Datum: vrijdag 10 augustus 2018
Aanvang: 21:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: €7.50,- vvk - €10,- kassa

Categorie:


INFORMATIE

The Dynamics.. waar kennen we die nog van?
Als grote trots van de organisatie en dé sensatie-act op het ZOETERMEER BLUES FESTIVAL ’18 heeft deze band het complete festival op z’n kop gezet met een ongekend optreden! Frontman Chivy Kuhles, die toch al snel als beste en meest technische gitarist van de BeNeLux wordt bestempeld, heeft met zijn buitenaards vingervlugge gitaarspel het publiek versteld laten staan. Math Parinussa bespeelde als géén ander zijn bas en ‘drummerboy’ Stephen van Dolder gaf een solo weg op zijn zeer uitgebreide drumkit, waar menig professioneel drummer nog van kan leren. Wat deze mannen aan professioneel geluid produceren, of het nou eigen werk is óf een bloedmooie cover, is onbegrijpelijk. Menig band heeft daar minimaal 6 bandleden voor nodig, maar The Dynamics flikken het met 3 bandleden! Ongehoord en on-Nederlands! Wanneer je ze hebt zien spelen op het Zoetermeer Blues Festival, weet je waar we het over hebben.

Het optreden was bijna een herhaling van hun performance op het PINKPOP BLUESROCK FESTIVAL ’17. Ook dáár hebben ze de hele tent plat gespeeld en menig onderkaak doen openvallen, waaronder die van grootheid Jan Akkerman! Deze band wordt groot, heel groot, dus houdt ze in de gaten!

Zoals de koppen nu staan, gaat The Dynamics volgend jaar augustus een tour maken door Amerika, waar ze inmiddels ook al behoorlijk in de picture staan. Maar ook landen als Tjechië, Duitsland, Zwitserland en Polen hebben hun pijlen gericht op deze band. Met inmiddels 4 cd’s en een groot en breed repertoire, stormen deze jongens op de top af!
Dit optreden mág je écht niet missen… en mis je het wel, is dat volledig op eigen risico!
Meer info: www.thedynamics.nl
.

Sponsored by Just | Notaris van der Bijl