THE BOOTLEG DOORS

THE BOOTLEG DOORS

Datum: vrijdag 26 oktober 2018
Aanvang: 21:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 11,-

Categorie:


INFORMATIE

The Bootleg Doors, vindt haar oorsprong als Doors tribute band in 1996, in Amsterdam. Als  Tribute Show, tourden zij wereldwijd en traden op in theaters, clubs en zalen op alle continenten.

De onvoorwaardelijke missie van de bandleden is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de fascinerende prachtige muziek van The Doors. Om hen de grote variatie aan songs te laten horen en mee te nemen in de teksten en daarmee de kijk van The Doors en met name van Jim Morrison, op het leven.

The Bootleg Doors spelen de psychedelische rock uit the sixties van Jim Morrison and The Doors. Zij doen dat zoveel mogelijk met dezelfde instrumenten als de originele Doors zoals, Fender, Gibson SG, Vox Continental and Ludwig. Een concert van de Bootleg Doors is dan ook een waarheidsgetrouwe vertolking van een typisch live The Doors live concert. De show duurt 2 x 60 minuten waarin bekende en minder bekende Doors songs voorbij komen waaronder Light my Fire, Riders on the storm, Love her madly, When the music’s over, L.A. Woman, Roadhouse Blues en The End.

De muzikanten in The Bootleg Doors hebben jarenlange ervaring in allerlei verschillende bands. Maar door hun gezamenlijke liefde voor de muziek van The Doors, is een hechte vriendschap ontstaan die elk optreden, iets magisch brengt. Met de lichtshow, videoshow rookmachines en kaarslicht op het podium, kan er bijna geen andere conclusie getrokken worden dan “The Doors are back again”. You want The Doors? You will get The Doors!