THE BLUES FOREVER ‘CD PRES. KEES DUSINK’

THE BLUES FOREVER 'CD PRES. KEES DUSINK'

Datum: vrijdag 26 juni 2015
Aanvang: 21:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

CD Presentatie Kees Dusink – “The Blues Forever Project”

“The Blues Forever Project” is een productie van Kees Dusink; samen met een aantal gerenommeerde en bevriende muzikanten heeft hij 10 fraaie instrumentale bluesnummers opgenomen in de Marmalade Studio’s te Delft.

De projectband bestaat uit: Kees Dusink (Lead&Slide gitaar), Bas Mali (Rhythm gitaar), Willem van der Schoof (Hammond orgel & Piano), Bas Buis (Basgitaar) en Frans Ogier (Drums), Robin van Roon (Harp)

Het project begon kleinschalig; Kees vatte het plan op om gewoon puur voor zichzelf een mooie instrumentale opname te maken van het nummer “Marian” dat speciaal voor zijn vrouw gecomponeerd is. Onder de enthousiaste aanmoedigingen van zijn medemuzikanten echter groeide de hoeveelheid ideeën en al snel was er materiaal voor wel 2 CD’s. Dat werd een beetje te gek en uiteindelijk zijn er 10 stukken op deze CD gekomen; 8 werken van de hand van Kees en 2 nummers van zijn grote gitaarheld: Peter Green.

Inmiddels heeft dit “privé-feestje”, mede na een succesvol optreden op een bluesfestival in Luxemburg, bekendheid gekregen in het bluescircuit en is er veel belangstelling onder de trouwe schare fans van Kees.

Kortom, Kees maakt deze bijzondere CD gewoon voor een aantrekkelijke prijs voor het publiek beschikbaar en zal met de projectband een aantal promotie optredens te doen. De eerste, officiële presentatie zal worden gegeven op vrijdag 26 juni 2015 in JJ Music House, Zoetermeer. De presentatie wordt daar afgesloten met een super jam waaraan enkele kanjers uit de Nederlandse blues scene hun medewerking zullen verlenen.

RESERVERING

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.