THE ASIAN CONNECTION

THE ASIAN CONNECTION

Datum: zondag 20 september 2015
Aanvang: 15:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

The Asian Connection heeft voor het spectaculaire dubbelconcert op 26 september a.s. met de populaire band Shakatak in de Boerderij te Zoetermeer , songs uitgekozen voor hun setlijst, die uit dezelfde tijdsperiode komen als Shakatak’s eerste hit ‘Easier said than done’ (1982). Denk maar aan Earth, Wind & Fire, George Duke, SOS Band, Rufus & Chaka Kahn, Seawind en Evelyn Champagne King. Een geweldige mix van Soul, R’n’B, Funk en Jazz dus.
Voor diegenen die er op 26 september in de Boerderij niet bij kunnen zijn, nu de kans om de live presentatie van deze geweldige songs uit de early 80’s mee te kunnen maken.

So, put on your dancing shoes en kom naar JJ Music House!

De bandleden van The Asian Connection hebben verschillende dingen gemeen, hun Aziatische achtergrond én hun tomeloze passie voor muziek.

Deze muzikanten hebben jarenlang ervaring opgedaan in het Nederlandse en internationale muziekcircuit en hebben gespeeld met bekende en minder bekende internationale artiesten als Tom Brown, George Benson, Ronald Abrams en Chazzy Green.

De missie van deze band is om bij elke gelegenheid de perfecte songkeuze te maken en zo voor iedereen, band en publiek, een geweldig feest te creēeren. The Asian Connection is dan ook een formatie met wisselde elementen. Dit geldt zowel voor de muziek als voor de bandleden. Zo waren er in het verleden verschillende zangeressen betrokken en speelt de band naast Jazz, Soul en Funk ook R’n’B, Dance en Fusion.

The Asian Connection (2015) bestaat uit:

Joyce San Mateo – Vocals
Nathalie Hoyer – Vocals
Sabbe Dengkeng – Vocals
Michael Highsand – Keyboards & Vocals
Hamin Umarella – Guitar & Vocals
Arne Aijpassa – Bass & Vocals
Clint Rodriguez Maraña – Drums
John Sapulete – Saxophones

The Asian Connection – Early 80’s, R&B, Soul & Funk!
Wanna have a funky sunday well join us then!

RESERVERING

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.