STATEL!NE & PAINTED BLUES

STATEL!NE & PAINTED BLUES

Datum: zaterdag 6 oktober 2018
Aanvang: 21:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: gratis

Categorie:


INFORMATIE

StateLine is een BluesRock formatie uit de omgeving van Den Haag.

Nadat twee oude soulmates elkaar na vele jaren weer vonden besloten zij in al hun enthousiasme weer een band te formeren die hun voorliefde voor Blues-Rock gestalte kon geven. Daarmee waren de bas en gitaar vertegenwoordigd in de nieuwe opzet. Al snel werd een bij uitstek geschikte zanger gevonden die, vanwege zijn eerdere goed bevallen samenwerking, geen moment aarzelde om zijn inbreng te doen gelden. Na nog een oude muziekbroeder te hebben geïnteresseerd waren ook de keys bemand en wist hij op zijn beurt een goede muziekmaat te strikken om plaats te nemen achter zijn indrukwekkende drumkit StateLine was daarmee een feit en sinds enige tijd is druk gewerkt aan de opbouw van de band.

Nummers van onder meer Richie Kotzen, Matt Schofield, Joe Bonamassa, Sass Jordan,  Dave Matthews enToto maken deel uit van een inmiddels behoorlijke lijst met nummers waarmee de oren van bezoekers geteisterd kunnen worden tijdens een gedreven optreden.

.

PAINTED BLUES
Dat bluesmuziek één groot tranendal is kunnen zij zich niet in vinden. Er zijn zóveel stromingen (kleuren) binnen de blues. Hun voorkeur blues schurkt aan de soul en funk en een beetje rock. Deze groep fanatieke en ervaren muzikanten hebben elkaar gevonden en zetten een energieke set neer. Als voorprogramma van STATEL!NE speelt PAINTED BLUES deze keer akoestisch, maar niet minder overtuigend!

Zang: Olga Roeting
Gitaar: Jako Kruidenier
Bas: Fons de Kuijper
Drum: Vincent Zweekhorst
Percussie: Piep de Crane

Facebook