POINT56, RINDU & GREASED CROOKS

POINT56, RINDU & GREASED CROOKS

Datum: vrijdag 28 augustus 2015
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Locatie
JJ MUSIC HOUSE

Categorie: Geen Categorieën


INFORMATIE

RinduRINDU

RINDU staat voor onvervalste indorock, of te wel rock ’n roll Indostyle.  In 2013 is de band geformeerd door Jules. Jules voelde de sterke behoefte om samen met muzikanten met een Indische achtergrond, te gaan indorocken. De bandleden hebben in meerdere bands gespeeld en daar veel ervaring opgedaan. Rindu bestaat uit Jules (drums en zang), Ferry (gitaar en zang), Paul (sologitaar), Maurice (bas) en Ben (gitaar en zang).

 

GREASED CROOKSGreased Crooks

Greased Crooks is een Rockabilly trio bestaande uit bassist, drummer en gitarist/zanger. Alle 3 zijn ze gek op de muziek van vroeger met name de stevige en ruige Rock-’n-Roll & Rockabilly. De band speelt voornamelijk eigen werk afgewisseld met wat covers. Hun eigen werk is een mix van Rockabilly en Psychobilly. Ze trappen het gaspedaal in en draaien de distortion knop nog wat verder open. Op deze manier zorgen de pompende drums, slappende bas en de vuige gitaar voor de sound van THE GREASED CROOKS!

 

POINT56unnamed

Point56 is een enthousiaste pop-rock coverband uit de omgeving Den Haag. Het motto van de band is ‘fun’, waarbij niet altijd de geijkte paden wordt betreden. Bekende covers worden afgewisseld met minder bekend werk. Point56 speelt altijd met 100% plezier en overtuiging. In de huidige samenstelling bestaat de band 2 jaar en wordt gevormd door, Marwin (zang), Alexander (bas), Diederik (drums) en Hugo (gitaar).