OLIEBOLLENROCK

OLIEBOLLENROCK

Datum: vrijdag 18 december 2015
Aanvang: 19:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

OLIEBOLLENROCK

Oliebollenrock is inmiddels uitgegroeid tot een traditionele avond die in het teken staat van Kerst.
In het sfeervol versierde podiumcafé treden deze avond 7 bands op. Iedere band treedt een half uur op waarbij zij minimaal 2 kerstnummers geheel in eigen stijl spelen. Uiteraard zijn de oliebollen en Glühwein ruimschoots aanwezig.

HIGH FUN “Van The Shadows tot Amy Winehouse” high fun @ JJ Music House
HighFun richt zich op nummers uit de 60, 70, 80 & 90-er jaren met uitstapjes naar het heden. De stijlen variëren van rock, blues, country en pop. HighFun bestaat uit 5 muzikanten; Linda (Zang), Ed (Gitaar en Zang), Aren (Gitaar en Zang), Martien (Bas en Zang) en Koos op Drums. HighFun onderscheidt zich door sterke zang met swingende gitaarpartijen.
www.HighFun.nl

11017065_371041189754869_3651497426942904433_nPAGAJA
Pagaja noemen we graag een allround band, omdat we er een uitdaging van maken om voor elk wat wils te spelen: van de jaren 60 tot nu, rock (met of zonder roll) en soul, country en latin, poco-poco, afrikaans, spaans of pop. Maar ook nederlandstalig, natuurlijk dance classics én de hits van vandaag!

www.pagaja.nl 

.
EXIT 7
Exit7 @ JJ Music HouseOpgericht in 2012 en is inmiddels uitgegroeid tot een band die vol overtuiging en met veel plezier muziek maakt en dat ook uitstraalt op het podium. Afwisseling is gegarandeerd want Exit 7 put uit een breed repertoire. Nummers die gespeeld worden, zijn o.a. van Pink, Amy Winehouse, Amy MacDonald, Anouk, Isle de Lange, Adam Lambert enz.
.

 

EEFeeflogo (2)
Een Nederlandstalige band, die wordt gevormd door Elly van Brakel, Marian Prochazka, René Bode, David Wijnhamer, Charley Carels en Fred van Rijn. Nederlandstalig, jawel, maar dan anders. En uitsluitend eigen werk, want wie wat te vertellen heeft, die doet dat natuurlijk zelf. Van Eef kun je stevige muziek verwachten, afgewisseld door gevoelige ballads. Uit het hart en niets verhullend, maar altijd met respect.
 
.
.
.
.
BACK ON THE TRACK (BOTT)
De bandnaam “back on the track” is afgeleid van een tekstfragmBott @ JJ Music Houseent van het nummer “back in black” van AC/DC.  Hun repertoire varieert van John Mayer en Ilse de lange tot The Stones. De band bestaat uit de altijd vrolijke drummer Hans, de zingende gitarist Toni, de muzikale tweeling Rob en Tom (bassist en gitarist), leadgitarist Jeroen en de zangeressen Sandy en Silvana.
.
 .
.

NIXXAN 
Een stevige Rock & Blues cover band uit Zoetermeer bestaande uit een zangeres met een strot waar je NIXXANU tegen zegt, ondersteund door drie doorgewinterde muzikanten die al ruim 12 jaar in de huidige bezetting samen spelen. Hun muziek laat zich het beste omschrijven als eigenwijs, ongepolijst en recht voor z’n raap. Rock & Blues trip vanaf de jaren 70 tot nu met muziek van o.a. Jimmi Hendrix, Paul Rodgers, Black rowes, Lenny Kravitz, Beth Hart, Joe Bonamassa etc.

www.nixxan.nl
.
.

.
Sara L.Sara L @ JJ Music House
Het duo bestaat uit Paula en Ronald. Paula zingt al jaren in diverse bandjes van jazz tot pop en treedt ook regelmatig solo op met bandbegeleiding. Ronald is een aantal jaren geleden begonnen als bassist in diverse rock/popbandjes en is nog aktief als bassist in een coverband. Samen maken zij prachtige ballads. Binnenkort hopen zij hun eerste cd te presenteren.

[youtube height=”370″ width=”450″]https://www.youtube.com/watch?v=JFIXFOmkn5w[/youtube]

 

 

OliebollenRock @ JJ Music House

 

RESERVERING

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.