OLIEBOLLENROCK

OLIEBOLLENROCK

Datum: zaterdag 17 december 2022
Aanvang: 20:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: gratis

Categorie: Geen Categorieën


INFORMATIE

WAT IS KERST ZONDER OLIEBOLLENROCK?

Bij onze sfeervolle JJ’s kerst traditie ben je vanaf 19:30 uur van harte welkom. Traditioneel tijdens deze avond zijn de vers gebakken oliebollen, die gratis verkrijgbaar zijn. Uiteraard ontbreekt ook de warme glühwein niet. Wil jij alvast in de kerstsfeer komen? Kom dan naar deze gezellige oliebollenrock!


20:00 uur RE&ACT

De nieuwste coverband uit de kerststal van JJ Music House gaat voor het eerst het podium op. De 6 ervaren en enthousiaste muzikanten zullen speciaal voor JJ’s Oliebollenrock een aantal kerst covers spelen. Liedjes als Jingle Bells en Santa Baby mogen met kerst niet ontbreken.

Coverband RE&ACT has got you covered!


 

21:00 uur BIG CAZ  ‘Special Christmas Show’

Tijdens deze sfeervolle kerstspecial presenteert Big Caz de kerstnummers op een geheel eigen wijze, soms verpakt in een rock´n roll jasje. Met zijn grote kuif en bruisend van energie staat Big Caz samen met zijn Bobs garant voor een geweldige kerstshow in de fifties- en sixtiesstijl. Sfeer en spektakel voor jong en oud, om op te dansen en om naar te kijken, het plezier en enthousiasme spatten ervan af!

22:00 uur Rock ’n Roll JAMSESSIE

Na Big Caz & The Bobs is het podium open voor iedere muzikant die graag mee wil jammen. Rock ’n Roll, Countryblues of Hillbilly. Van de jaren ‘50 t/m begin jaren ‘70. Ben je zanger, drummer, gitarist of andere muzikant en speel je ook graag muziek uit deze “gouwe ouwe tijd”? Of luister je graag naar Rock en roll muziek? Blijf dan vooral en woon de gezelligste jamsessie bij.

.Uiteraard kun je ook gezellig een dansje komen doen.