OLIEBOLLENROCK

OLIEBOLLENROCK

Datum: zaterdag 21 december 2019
Aanvang: 19:30 uur
Deuren open: 19:00 uur
Entree: gratis

Categorie: Geen Categorieën


INFORMATIE

WAT IS KERST ZONDER OLIEBOLLENROCK? Deze sfeervolle JJ’s kerst traditie vindt plaats op zaterdag 21 december.
Traditioneel tijdens deze avond zijn de oliebollen. De oliebollen zijn dus volop (gratis) verkrijgbaar.
Uiteraard ontbreekt ook de warme glühwein niet. Wil je in de kerstsfeer komen en deze gezellige oliebollenrock bijwonen?

Programma:
19.30 uur BOTT
20.05 uur HIGH FUN
20.40 uur SPIN OFF
21.15 uur PUMPS & BOOTZ
21.50 uur COMPOSIT
22.25 uur ROLL THE DICE
23.15 uur AFTER PARTY – MET EEN VERRASSENDE AFSLUITING –

.

BOTT
Back on the Track, verkort tot BOTT is een coverband uit de regio. BOTT speelt pop- en rocknummers uit de periode 1965 tot heden. Naast nummers van Engelse en Amerikaanse muzikanten staan ook nummers van Nederlandse muzikanten op het repertoire. The Stones, John Mayer, Primal Scream, Melissa Etheridge of Imagine Dragons, Ilse de Lange, Anouk en Golden Earring zijn slechts een greep uit het repertoire. Voor elk wat wils dus.
.

Spin Off
Tijdens een akoestische band-sessie kwamen Tamara (zang) en Michel (gitarist) tot de ontdekking dat zij een gemeenschappelijke liefde hadden voor kleine akoestisch liedjes.  Als duo ‘ Spin-off 7’ hebben zij de afgelopen 3 jaar al heel wat optredens mogen verzorgen op diverse podia en bij mensen thuis. Altijd met een persoonlijke touch. Het repertoire is breed en gaat van moderne popsongs tot oudere gevoelige chansons.  Voorbeelden zijn bekende liedjes van o.a. Lady Gaga, Herman van Veen, Michael Jackson, Dua Lipa, Natasha Beddingfield en Al Green.
Speciaal voor de kerstperiode hebben we (minder) bekende kerstliedjes ingestudeerd, dus laat je verrassen door akoestisch Spin-off 7.
.

HighFun “Van Beatles tot Winehouse”
HighFun richt zich op nummers uit de 60, 70, 80, 90-er jaren met uitstapjes naar het heden. De stijlen variëren van Rock, Blues, Country en Pop. HighFun speelt ook akoestische sets op speciale gelegenheden. HighFun is een vrolijke, actieve coverband van vijf leden. Het vijftal bestaat uit Linda (Zang), Marcel (Slag/Sologitaar), Joost (Keyboard), Martien (Bas en Zang) en Koos op Drums. HighFun speelt tijdens OliebollenRock weer verschillende kerstnummers! www.HighFun.nl
.

Pumps & Bootz
Geniet je Niet alleen van de oliebollen, maar ook van alle smaken en stylen binnen de muziek. Van pop tot ROCK! Van vrouw tot man! Van Pumps tot BOOTZ!! Één ding is zeker, het is altijd feest voor iedereen! Robert, Marc, Jeroen, Sjors, Dosha en Michelle maken er een spetterende avond van.
Dus…. trek je dansschoenen aan en feest mee met Pumps & Bootz.
.
.
Composit
Is 5-man sterke instrumentale band, die met herarrangementen (niet altijd even bekende) nummers uit de fusionjazz/funk scene een eigentijds leven inblaast. De band staat voor composities met uitgekiende en verrassende dynamiek, waar ieder bandlid de ruimte krijgt, én het publiek een berg luisterplezier biedt. Composit bestaat uit Maurits Elbertse (drums), Frans Ellinger (bass), Sebastiaan Breedijk (guitars), Arek Rogalski (mouth-harps) en Jay van Bruggen (keys).
.
.
Roll The Dice
Bijna 300 jaar ervaring met z’n allen. Ze hadden toch weer zin in een nieuwe uitdaging. Het resultaat? ROLL THE DICE
ROCK&ROLL, BOOGIE AND SWING, Are you ready to roll met een oliebol?
.
.
.

.

BIG CAZ  ‘special christmas show’
Met zijn grote kuif en bruisend van energie, dendert Big Caz, samen met zijn Bobs de podia van Rock en Rollend Nederland over. Big Caz is een Rock n Roll sensatie met een knipoog. Big Caz doet niemand na, maar brengt het verhaal van de Rock ’n Roll op zijn manier. Ze staan garant voor een geweldige show in de fifties- en sixtiesstijl. Sfeer en spektakel voor jong en oud, om op te dansen en om naar te kijken, het plezier en enthousiasme spatten ervan af!