OLIEBOLLENROCK

OLIEBOLLENROCK

Datum: vrijdag 21 december 2018
Aanvang: 19:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: gratis

Categorie: Geen Categorieën


INFORMATIE

Vrijdagavond is de 11 editie van de oliebollenrock.
Traditioneel tijdens deze avond zijn de oliebollen, die ter plaatse vers bereid worden. De oliebollen zijn dus volop (gratis) verkrijgbaar.
Uiteraard ontbreekt ook de warme glühwein niet. Wil je in de kerstsfeer komen en deze gezellige oliebollenrock bijwonen?

 

19.15 uur Guus Gardien
De creatieve genen erven van je ouders, dat is mooi meegenomen! Dat alles heeft Guus Gardien gemaakt tot wie hij nu is: een veelbelovende muzikale dertiger! Eentje die weet hoe hij alles uit zijn gitaar én zijn stem kan halen. Sinds 2008 brengt Guus op verschillende podia in de regio de muziek van zijn favoriete Nederlandse pop/rockbands ten gehore, afgewisseld met Engelstalige covers uit de jaren 50/60, denk daarbij aan Buddy Holly. Hij spettert ook regelmatig op het podium als de romantische Singer-songwriter. Zelf de teksten schrijven en de muziek componeren, dat vindt Guus minstens even inspirerend en leuk om te doen als het later ten uitvoer brengen van het resultaat op het podium.
.

19.55 uur Groef
Van Jazz tot Rock, Nederlandstalig op eigenzinnige wijze. Dit is Groef!
.

 

20.35 uur Inspired
Wij zijn Bianca en Ronald. Samen zijn wij het duo Inspired. Wij delen de passie voor ballads. Wij vinden het belangrijk dat onze liedjes binnenkomen en iets losmaken bij de mensen. Kom luisteren naar ons bij JJ Musichouse.

.

.

21.15 uur PAINTED BLUES
Dat bluesmuziek één groot tranendal is kunnen zij zich niet in vinden. Er zijn zóveel stromingen (kleuren) binnen de blues. Hun voorkeur blues schurkt aan de soul en funk en een beetje rock. Deze groep fanatieke en ervaren muzikanten hebben elkaar gevonden en zetten een energieke set neer.
Zang: Olga Roeting, Gitaar: Jako Kruidenier, Bas: Fons de Kuijper, Drum: Vincent Zweekhorst en Percussie: Piep de Crane

.

21.55 uur Composit
Er spelen diverse bands en COMPOSIT brengt opnieuw gearrangeerde versies van een aantal bekende XMas-songs in verrassend eigentijdse composities.
Jill Beekink – Vocals, Sebastiaan Breedijk – Guitar, Frans Ellinger – Bass, Arkadiusz Rogal Rogalski – Mouth-harp, Maurits Elbertse – Drums
.

22.35 uur The Loveboat Captains
Love Boat Captains is een enthousiaste pop-rock coverband uit de omgeving Den Haag. Het motto van de band is ‘fun’, waarbij niet altijd de geijkte paden worden betreden.Bekende hits worden afgewisseld met minder bekend werk. Love Boat Captains speelt altijd met 100% plezier en overtuiging.In de huidige samenstelling bestaat de band 1 jaar en wordt gevormd door, Marwin (zang), Diederik (drums), Marcus (Bas) en Hugo (gitaar).
.

23.15 uur Kookaburra
Kookaburra is een coverband uit de regio Zoetermeer bestaande uit zeven man. De muziek die zij voortbrengen is ruim gevarieerd van jaren 60 tot heden van pop, rock, rock and roll, reggae tot soul. Het uitgangspunt van deze muzikanten: muziek is plezier maken en daar hoort natuurlijk ook en dosis gezelligheid bij. De band bestaat uit; Lucy Zwalve-saxafoon en basgitaar, Linda Hoff-zang, Glenda Kock-percussie, Marcel Versteegh-solo-slaggitaar, Guus Lenden-slaggitaar, Hans Bontekoe-basgitaar en zang, Koos Zwalve-drums.
.

23.55 uur High Fun
“Van The Beatles tot Amy Winehouse”. HighFun richt zich op nummers uit de 60, 70, 80, 90-er jaren en zero’s met uitstapjes naar nu. De stijlen variëren van Rock, Blues, Country en Pop. HighFun is een vrolijke, actieve coverband van vier leden. HighFun onderscheidt zich door sterke zang met swingende gitaarpartijen. HighFun krijgt het enthousiaste publiek altijd aan het dansen.