OLIEBOLLENROCK

OLIEBOLLENROCK

Datum: donderdag 22 december 2016
Aanvang: 19:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

Na het daverend succes van de afgelopen jaren organiseren wij ook dit jaar weer een OLIEBOLLENROCK op donderdag 22 december.

[youtube height=”250″ width=”450″]PLACE_LINK_HERE[/youtube]

HIGH FUNHighFun-JJMusicHouse-Index “Van The Shadows tot Amy Winehouse”
HighFun richt zich op nummers uit de 60, 70, 80, 90-er jaren met uitstapjes naar het heden.  De stijlen variëren van Rock, Blues, Country en Pop.  HighFun speelt ook akoestische sets op speciale gelegenheden. Tijdens OliebollenRock worden natuurlijk weer verschillende Kerstnummers gespeeld! HighFun is een vrolijke, actieve coverband van vijf leden.  Het vijftal bestaat uit Linda (Zang), Ed (Gitaar en Zang), Aren (Gitaar en Zang), Martien (Bas en Zang) en Koos op Drums.  HighFun onderscheidt zich door sterke zang met swingende gitaarpartijen.

HighFun krijgt het enthousiaste publiek altijd aan het dansen.
www.HighFun.nl

EXIT 7exit 7
Coverband Exit 7 is ontstaan in 2012 en bestaat uit een groep enthousiaste muziekliefhebbers die met veel plezier muziek maakt en ook uitstraalt.
De afgelopen periode zijn er enige wisselingen geweest qua bandsamenstelling waardoor er veel verschillende invloeden qua muziekstijlen en genres in het repertoire zijn geslopen.  Exit 7 treedt vrijwel nooit tweemaal met exact dezelfde nummers op wat resulteert in unieke en afwisselende optredens . Een optreden van Exit 7 laat je genieten van bekende liedjes die iedereen kent zoals van Amy Winehouse, Anouk, Gavin Degraw, Ilse de Lange, Pink,  enz. Uiteraard wordt ook het Nederlandstalige repertoire niet genegeerd, dus meezingen is voor iedereen mogelijk en gaat zeker vanzelf.

Laat de muzikale bende van Exit 7 je verrassen, vermaken en kom meefeesten!
Tamara – zang, Henry – toetsen, Frans – basgitaar, Michel – gitaar, André – drums
 .
SARA Lsaral
Wij zijn Paula en Ronald en wij vormen samen het duo Sara L. Wij zijn al een geruime tijd bezig in de muziek. Paula zingt al jaren in diverse bandjes van jazz tot pop en treedt ook regelmatig solo op met bandbegeleiding. Ronald is een aantal jaren geleden begonnen als bassist in diverse rock/popbandjes en is nog aktief als bassist in een coverband. Maar het spelen van mooie ballads of luisterliedjes is wat hij thuis heel graag doet. Paula was op zoek naar een gitarist om mooie nummers samen ten gehore te brengen. Ongeveer 15 maanden geleden vonden zij elkaar en dat resulteerde in duo Sara L. In 2014 hebben we een aantal mooie optredens gehad en daaruit is het plan ontstaan voor het maken van een cd. De eerste opnames zijn al achter de rug en we hopen de cd binnenkort te presenteren.
.

JAM CONNECTIONjam connection
Jam Connection, een deels Zoetermeerse band die al flink wat jaren met plezier speelt, weet de boel altijd aardig op stelten te zetten met nummers van The Beatles/Joe Cocker tot De Dijk en van Melissa Etheridge/Anouk tot Adèle. Nummers die ook vaak meerstemmig worden gebracht met zangeres (Nathalie), begeleid door drums (Rein) / bas (Ron) / slaggitaar+leadzang (Dirk) / slag+sologitaar (Marcel) en keyboard/sax (Rob)
Kijk ook op FB of www.jamconnection.nl

GUUS GARDIEN
Sinds 2008 brengt Guus op verschillende podia in de regio de muziek van zijn favoriete Nederlandse pop/rockbands ten gehore, afgewisseld met engelstalige covers uit de jaren 50/60, denk daarbij aan Buddy Holly. Hij spettert ook regelmatig op het podium als de romantische singer-songwriter. Zelf de teksten schrijven en de muziek componeren, dat vindt Guus minstens even inspirerend en leuk om te doen als het later ten uitvoer brengen van het resultaat op het podium.
.