NOORDWAL & TOM BESUYEN

NOORDWAL & TOM BESUYEN

NOORDWAL & TOM BESUYEN

Datum: vrijdag 20 januari 2023
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 7.50

Categorie:


INFORMATIE

Van net voor Corona reeds bij JJMUSICHOUSE live geweest, dus meer dan twee jaar terug. 
Oorspronkelijk opgericht vanuit Tomb Memorial produceert dit viertal Haagse punkâhs onder de naam Noordwal independent Dark Underground en Progressive Rock, met als meest recente uitkomst het album:  In America.
.
Opgericht in 2018, maar komen straight uit de jaren ’80. Ze kennen de klappen van de zweep. Denk Editors, Velvet Underground, The Underground Youth. Weten het publiek als geen ander mee te nemen in een vlucht van melancholische extase, muzikaal lawaai en kneitergoede lyrics. Ze pakken je en laten je vallen. Dit is Noordwal!
.
Bandleden
IzzofOzz: drums + backing vocals
Eddo : bas + backing vocals
Zuk: gitaar + backing vocals
Bendhor: vocal+ ondersteunend gitaar
.
,
Tom Besuyen is een singer-songwriter uit Den Haag. Na enkele jaren te hebben gewerkt als vocalist of songwriter voor verschillende producers en in verschillende formaties, is Tom solo op pad gegaan. Live is zijn set uitgekleed tot de naakte essentie, zijn stem en zijn gitaar. Hij schrijft unieke composities die elementen van folk en klassieke songstructuren gebruiken door ze een draai te geven om songs te creëren die een enkele definitie trotseren. Zijn muziek is tegelijkertijd diep ontroerend en vervreemdend, omdat Tom niet alleen zingt over de relaties tussen mensen, maar ook over de vreemde rit van het leven.
.
.
Bestel HIER je ticket