NIEUWJAARSBORREL

NIEUWJAARSBORREL

NIEUWJAARSBORREL

Datum: vrijdag 5 januari 2024
Aanvang: 20:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: gratis

Categorie: Geen Categorieën


INFORMATIE

Proost met ons mee op een muzikaal 2024. Een gezellige avond om elkaar de beste wensen te wensen onder het genot van een hapje en een drankje.

De avond wordt muzikaal ondersteund door: Roll The Dice & After Midlife

,

 


Maak kennis met AFTER MIDLIFE, dé coverband samengesteld uit doorgewinterde muzikanten die hun sporen hebben verdiend in de muziekwereld. Het repertoire van AFTER MIDLIFE omvat een uitgebreide selectie van tijdloze hits uit de jaren ’50, ’60 en ’70, aangevuld met verleidelijke uitstapjes naar pop, country, rock-‘n-roll en zelfs grootste hits van recentere tijden. Met maar liefst vier zangers binnen de band is AFTER MIDLIFE in staat om een breed scala aan nummers ten gehore te brengen.

 

Roll The Dice Wanneer je zoals deze 5 heren meer dan 50 jaar op het podium staat hoef je niet te vragen, of ze er plezier in hebben. sixties, rock&roll en blues zijn hun gemeenschappelijke passie. ze vonden elkaar in de muziek van Delbert mc. Clinton, Tommy Castro, Fab. Thunderbirds maar ook Georgie Fame, Brian Setzler, Albert Lee en Elvis. Are You ready to Roll the Dice?