MOONSTRUCK & THOUGHTLESS

MOONSTRUCK & THOUGHTLESS

Datum: vrijdag 13 juli 2018
Aanvang: 21:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 7.50

Categorie:


INFORMATIE

MOONSTRUCK ….Dynamic Melodic Power

“Strakke melodieuze powermetal, catchy melodielijnen die na 1 keer als een oorwurm in je hoofd kruipen en je er ook headbangend nooit meer uit krijgt!” Wat in 2015 “just for fun” begon, leidde een jaar later tot het opnemen van een viertal nummers. Het resultaat beviel zo goed dat er besloten werd een EP van te maken, wat resulteerde in de release van Impact. Deze werd 26 november 2016 gepresenteerd. Nationale en internationale radiostations raakten geïnteresseerd en besteden nog steeds aandacht!

Op 20 februari 2016 debuteerde MOONSTRUCK op het podium tijdens ‘Het Geheim van Babylon’ te Woerden. MOONSTRUCK speelt als een geoliede machine, heeft een eigen geluid met sporen van Iron Maiden en Queensryche. Vele optredens verder en ervaringen rijker werkt MOONSTRUCK alweer aan nieuw materiaal voor wie weet wat komen gaat!

MoonStruck is:
Arnold Kloek Zang
Ronald Blok Gitaar
Vincent van den Bosch Gitaar
Jacco Boer Basgitaar
Michel Blanken Drums
.

Thoughtless bestaat sinds eind 2015 en is opgericht door Axel en Ivo uit Deafening. Later sloten Arno van de Reep (Mindbeacon) en Rebecca Duin (Ex Jackal) en Daniel Lutgerink (Nervous Breakdown) aan. De muzikanten hebben al flink wat podiumervaring. Ook heeft Rebecca gastbijdrages geleverd op de EP van Sinister, The Unborn Dead en aan 2 nummers van de Cd Quantified self van 3rd Machine. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een EP welke in 2018 zal verschijnen. De muzikanten hebben een voorkeur voor diverse metal stijlen en dat uit zich ook in de muziek. Lekkere stevige metal met Thrash invloeden met heavy metal tot doom zanglijnen. De band heeft een hoop lol met elkaar en straalt dit uit naar het publiek.
Thoughtless staat voor een energieke set met uptempo metal nummers met een enkel rustmoment.

Rebecca Duin ( Ex Jackal): zang
Ivo Smits (Deafening): gitaar
Arno v/d Reep (Mindbeacon, In Aetherium): gitaar
Daniel Lutgerink (Nervous Breakdown, FeMMetale): bas
Axel Dullemont (Deafening, Nomansland, FeMMetale): drums

Facebook