JJ’s BLUES CLUB PRESENTS: MOJO HAND

JJ's BLUES CLUB PRESENTS: MOJO HAND

JJ's BLUES CLUB PRESENTS: MOJO HAND

Datum: vrijdag 2 februari 2024
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 7.50

Categorie:


INFORMATIE

JJ’s BLUES CLUB PRESENTS – MOJO HAND –

Vrijdagavond opent de energieke bluesband MOJO HAND om 20.30 uur in JJ Music House de eerste van een reeks JJ’s Blues Club avonden.

De 4 heren MOJO HAND met het blues hart op de juiste plaats spelen een mix van eigen nummers en bewerkte covers. De show is een reis door het blues landschap; van funky stuff naar een stuwende boogie en van een swingende shuffle naar een ingetogen song, doorspekt met passie en kwaliteit. Door de uitgebreide instrumentale bezetting is het geluid compleet én veelzijdig (orgel, piano, mondharmonica, gitaar, drums, bas en twee bandleden met zang) Elke show is een lust voor oog en oor wat de band een graag geziene gast maakt op vele podia en festivals!

De JJ’s Blues Club is een nieuw initiatief waarbij door het jaar heen diverse bluesstijlen aan bod komen. De reeks avonden worden gevuld met interessante optredens in een gezellige “bluesy” sfeer! Op 14 september staat de eerste JJ’s Blues Club XL op het programma, een mooi buitenevenement.

MOJO HAND is: Frank Reemers zang en gitaar Joep de Greef zang, toesten en bluesharp Jules van Bussel bas Johan van Lanen drums

www.mojohand.nl

 

BESTEL HIER JE TICKET

,

.