ACID ATTACK & TEMPORICIDE & FERAL UNIT

ACID ATTACK & TEMPORICIDE & FERAL UNIT

ACID ATTACK & TEMPORICIDE & FERAL UNIT

Datum: zaterdag 13 juli 2024
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 7.50

Categorie:


INFORMATIE

 

Bestel HIER je ticket.

Acid Attack is een Goudse heavy metal band die in 2016 is opgericht. De band is inmiddels een bekende naam in de Goudse muziekscene en staat garant voor een lekkere avond headbangen. De bandleden laten zich inspireren door vele invloeden; van de legendes uit de NWOBHM tot de progbands van nu. De basis voor de nummers zijn drijvende riffs en pakkende melodieën, ondersteund door avontuurlijke baslopen en inventief drumwerk.

Vorig jaar (2023) kwam de eerste EP “Face the Past” uit. De band slaat nu een nieuwe weg in met oud-drummer Kayleigh als zangeres. Zij geeft de band nieuwe energie met haar melodieuze zanglijnen en gevoel voor storytelling. De volgende single staat al op de planning. Dus blijf op de hoogte!

 


Feral Unit is een 5-piece metalband uit Nederland. De band werd begin 2023 opgestart door de drummer en rhythm gitarist  en rond het einde van datzelfde jaar was de line-up compleet gemaakt met een lead gitarist, bassist en vocalist. De muziek is een complete mix van alles wat los en vast zit door de vele verschillende invloeden van elk bandlid, maar zitten de wortels sterk in het thrash metal genre dat vervolgens te maken krijgt met gut-punching, sludge beïnvloede vocals.  5 koppige hard-hoofden die alleen maar passie hebben voor muziek, streven naar het beste en niets liever hebben dan het publiek compleet Feral te zien gaan.

 

 

Temporicide is een 4-koppige metalband opgericht in Alphen aan den Rijn, Nederland. De 4 leden leerden elkaar kennen op de middelbare school. Na het vormen van een kleine metalband begonnen ze al snel eigen muziek te schrijven, uiteindelijk onder de naam Temporicide. Na een paar kleine optredens voelde de band zich klaar om hun eerste EP ‘Frozen in Time’ op te nemen in hun eigen slaapkamerstudio.