MEET & GREET – SUGAR QUEEN AND THE STRAIGHT BLUESBAND

MEET & GREET - SUGAR QUEEN AND THE STRAIGHT BLUESBAND

Datum: zondag 7 januari 2018
Aanvang: 16:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

SUGAR QUEEN AND THE STRAIGHT BLUESBAND

Zondagavond treedt de veelzijdige Amerikaanse vocalist Sugar Queen op in JJ Music House. Sugar Queen, de artiestennaam van Michele, groeide op met een sterke evangelie- en bluesachtergrond en begon haar muzikale reis in de kerk. Reizend naar verschillende delen van de Verenigde Staten, werd Michele uitgekozen om op te treden in een historisch “Mandela Released” -evenement. Op haar veelzijdige playlist staan o.a. het optreden tijdens het Miri Jazz / Blues-festival met de Universal Blues-band in Singapore en gastoptredens met Chico Banks, blues-gitarist in Chicago-stijl, Yiang Yi Sock, internationale pianist, Peking-gebaseerde bluesrock-artiest, Wang Wei en artistieke rockband Zen.

Sugar Queen en the Straight Blues Band zijn een verzameling Amerikaanse / Belgische / Nederlandse artiesten. Sugar Queen voert muziek uit die een breed scala aan emoties en bluesstijlen raakt. Rechte blues. De band performt een reis met songs die gaan over onrechtvaardigheid, verloren liefdes tot aan een dansviering van plezier en succes. Rechte blues. Sugar Queen nodigt je uit om mee te gaan!

Het optreden begint om 20.30 uur. De deur gaat om 20.00 uur open. Het is ook mogelijk om Sugar Queen en haar band persoonlijk te ontmoeten Tijdens de Meet & Greet.

.
MEET & GREET
Wil je deze veelzijdige blues zangeres en haar band ontmoeten? Kom dan naar de Meet & Greet. Vanaf 16.00 uur kun je een 1 – 1½ uur gezellig borrelen en socializen met de complete band. Vervolgens gebruik je Samen met de band een lekkere maaltijd. Aansluitend verzorgt Sugar Queen en haar band dan nog een optreden.

De Meet & Greet begint om 16.00 uur. De prijs van een kaartje voor de Meet & Greet, inclusief optreden is € 20,-.

RESERVERING

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.