MARCONI SOUND MACHINE

MARCONI SOUND MACHINE

Datum: zaterdag 7 januari 2017
Aanvang: 21:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

De allround coverband Marconi Sound Machine (MSM) is een professionele partyband uit de Randstad, gespecialiseerd in bedrijfsfeesten, evenementen en bruiloften.

Voor als het écht goed moet zijn.

De muzikanten hebben internationaal hun sporen verdiend in de country, rock, jazz, funk, disco en top 40. Door de synergie van jeugdigheid en ervaring is MSM een band die op uiteenlopende gelegenheden, onder alle omstandigheden, uw feest of event tot een daverend succes kan maken. Of het nu een personeelsfeest, huwelijksfeest of festival betreft. MSM gaat met aankleding, show en repertoire keuze tot het uiterste om úw wensen te realiseren. En altijd met gevoel voor stijl, sfeer en timing. Van spetterende Dance Classics tot ‘loungy’ diner dansant. Van Rock en Pop tot relaxte Jazz. Van Disco tot easy listening. Hits van toen en nu. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en kwaliteit staan bij ons voorop.

Marconi Sound Machine speelt live standaard met twee zangeressen, een drummer, een bassist, een toetsenist en een gitarist. Het is mogelijk – op afspraak, in onze repetitieruimte, voorafgaand aan een boeking – vrijblijvend een mini concert bij te wonen.

MSM

RESERVERING

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.