MAID OF IRON

MAID OF IRON

Datum: vrijdag 7 april 2017
Aanvang: 21:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

Maid of Iron is dé Iron Maiden tribute band uit Leiden. De band bestaat uit 6 ervaren muzikanten met een gemeenschappelijke passie voor metal en Iron Maiden in het bijzonder!

Maid of Iron staat bekend als goede live band, en is een begrip in Leiden en omstreken En zeker niet onbekend in de rest van Nederland.

Maid of Iron brengt de nummers van Iron Maiden met zelfvertrouwen en sublieme technische Uitvoering en oog voor detail van het origineel. We zullen met ons zessen de boel laten exploderen!

Als deze geoliede machine eenmaal op gang is dan is -ie niet meer te stoppen; met twin

Solo’s waar de vonken van afvliegen, de oerdegelijke strakke twee-eenheid bas en drums En dan ook nog het betere ren-, spring- en vliegwerk van zanger Nico “Flying Dutchman” Perreijn krijgt het publiek waar ze recht op heeft. Met nummers als ‘Run to the Hills’, ‘The Trooper’ en nog vele andere legendarische songs Is deze ongeëvenaarde metal nog steeds een genot om mee te maken.

Alle ingrediënten voor een spectaculaire en onvergetelijke show zijn aanwezig. Dat is dan ook de reden dat de mensen graag naar onze show komen kijken. Maid of Iron staat voor een energieke show, spektakel, flitsend gitaarwerk en Entertainment.

Maid of Iron gaat door tot de bodem. We streven naar de perfecte show en zorgen ervoor Dat als de laatste noot geklonken heeft iedereen kan terugkijken op een geweldige show. Een tribute aan Iron Maiden zoals het hoort!

Maid of Iron is er klaar voor! Jullie ook?
UP THE IRONS!

RESERVERING

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.