LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 21 augustus 2016
Aanvang: 15:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

TIMBER
is een pop-geounnamedriënteerde singer-songwriter die al lange tijd muziek maakt. Sinds hij op jonge leeftijd de Beatles hoorde, was hij gek van popliedjes. Lange tijd speelde hij in allerlei bands en ook solo: van pop tot rock, covers en eigen nummers. In 2010 bracht hij voor het eerst zijn eigen nummers uit op de CD “Book of life”. Die kreeg enkele zeer lovende recensies (o.a. Music Maker, Popunie) en leverde veel positieve reacties op. Sindsdien doet Timber solo-optredens. Timber werkt aan nieuwe nummers die in de loop van 2016 uit zullen komen. Zijn muziek is toegankelijk en heeft tegelijkertijd inhoud. De liedjes zijn vrij rustig maar onder de oppervlakte broeit de emotie.

Timber speelt ook covers: van sixties/seventies tot recent. Denk aan James Taylor, Beatles, Crowded House, Jack Johnson, John Mayer, Ed Sheeran, etc. Regelmatig met een eigen interpretatie maar altijd herkenbaar. Een combinatie van eigen nummers en covers behoort ook tot de mogelijkheden.
www.timber-music.nl

 

unnamedFABIAN
Zijn muziekstijl is niet in één woord samen te vatten, invloeden van blues en americana vormen de rode draad die door zijn nummers verweven zit. Fabian laat zich onder meer in zijn gitaarspel inspireren door muzikale grootheden als Mississippi John Hurt en in zijn nummers klinkt het geluid van J.J. Cale en Tony Joe White.  De kwaliteit van deze veelzijdige muzikant met Spaanse roots blijft zeker niet onopgemerkt, zo blijkt uit zijn deelname aan De Beste Singer Songwriter van Nederland, een optreden in De Wereld Draait Door en hij verzorgde het voorprogramma van onder andere Eric Bibb. De laatste single ‘Lies’ is te horen op o.a. NPO Radio 2 en onlangs verkozen tot Grutte’s Choice op Arrow.

 

TON JENNERunnamed (1)
is een singer songwriter uit Zoetermeer. Hij schrijft melodieuze songs met ene persoonlijk tintje en soms met een rauw randje en begeleid zichzelf met de akoestische gitaar. Invloeden komen uit de pop, rock en vooral uit de americana-scene.