LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 14 augustus 2016
Aanvang: 15:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

TEE BEE BROWNFoto Teus de Bruin
Is de podium identiteit van Singer/Songwriter Teus de Bruin. Bezeten van muziek in het algemeen en de Blues in het bijzonder ging hij gitaar spelen. Met de formatie Tee Bee Brown & Friends kregen de nummers een unplugged jasje.

Eind 2013 deed Teus als songwriter mee aan het TV programma “the Hit” en mede hierdoor belande hij in de wereld van Singer/Songwriters en Dichters. Samen met Michel als vaste begeleider is er de laatste 8 maanden veel opgetreden in Delft, Zeeland, Rotterdam,den Haag, Gorinchem etc. als duo. Maar nu staat Tee Bee Brown & Friends weer voor u als band, met een gevarieerd programma, waarbij het Nederlandstalige repertoire de overhand heeft, maar ook Engelstalige nummers worden ten gehore gebracht. Tee Bee Brown & Friends wenst u veel plezier, en weest u ervan overtuigd zij zullen dat zeker ook hebben.

Teus de Bruin – Zang, Gitaar
Ebbo Reitsma – ContraBas / backingvocalls
Peter Graafland – Percussie
Michel Tent – Gitaar, Mandoline, Banjo, Mondharmonica en Toetsen

Op uitnodiging van Teus treden ook Francesco Daniel en Benjamin op tijdens deze middag.

Francesco Daniel
Francesco is een singer/songwriter uit Papendrecht. Hij kreeg bekendheid doordat hij de talentenjacht ‘I Want ToBe Famous’ in 2014 heeft gewonnen. Hij brengt naast eigen Engelstalige nummers ook covers uit. Rock & roll, ballads en andere stijlen dat is wat Francesco het liefst speelt. Francesco begeleidt zichzelf op zijn akoestische gitaar.

Benjamin
Benjamin is de jongste singersongwriter. hij heeft pas anderhalf jaar muziekles en speelt op piano en gitaar al de sterren van de hemel.