LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 7 augustus 2016
Aanvang: 15:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

Lotte Veldman
Ik ben, 17 jaar en kom uit Zoetermeer, zit nu nog in 5VWO op het Erasmus College en speel 3 jaar gitaar, sinds 3 jaar ben ik serieus bezig met het schrijven van liedjes.
Zingen doe ik al zolang als ik me kan herinneren. Mijn stijl zou je wel rock kunnen noemen.

Claudia Robbens16fa2e47-bff9-48d0-899e-540911b826c6
de dame die ooit de beiden ABBA vocalen inzong voor Stars on 45 heeft de laatste tijd niet stil gezeten. Volop is ze bezig met de afronding van haar cd een wens die al een tijd op haar lijstje stond. Samen met Kim Wijsbeek, gitarist maar ook mede arrangeur van de songs hoopt ze dit jaar het album uit te brengen. Een cd met mooie akoestische songs waaraan fijne muzikanten meewerken, als Jeroen Timmers, Dick Hoppe, BJ Baartmans maar ook multi instrumentalist Jan van Bijnen. Het is een klus aldus Claudia maar geweldig om te doen. De liedjes zijn uit het hart geschreven en worden in een studio opgenomen waar ik mij helemaal thuis voel.  Samen met Kim Wijsbeek op gitaar en Dick Hoppe op bas, zal ze enkele nummers van dit toekomstige album vertolken deze middag in JJ music House.  Muziek met een sausje country, blues, pop en folk met power en ingetogenheid, rechtstreeks uit het hart!

EXIT 7ef4d63c8-9e24-4a10-b6bc-dee06de82775
Exit 7 is een coverband die met veel plezier muziek maakt en dit ook uitstraalt.  Zij beschikken over een breed repertoire met o.a. Adele, Amy Winehouse, Gavin Degraw, Ilse de Lange, U2, enz. De bekende nummers welke akoestisch gespeeld worden, nodigen uit tot meezingen en bieden ook deze middag de mogelijkheid voor een dansje.

.

Na het succes van vorig jaar programmeren we in de maanden juli en augustus weer Live Op ’t Terras.
Elke zondagmiddag tussen 15.00 en 18.00 uur Live muziek op jj’s gezellige terras.
Diverse akoestische bands komen in de 9 zondagen voorbij.