JJ’s SUNDAY AFTERNOON

JJ's SUNDAY AFTERNOON

JJ's SUNDAY AFTERNOON

Datum: zondag 28 augustus 2022
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Categorie:


INFORMATIE

JJ´s SUNDAY AFTERNOON

Deze zomer organiseert JJ Music House voor het 7e jaar live muziek in de gezellige tuin op de zondagmiddagen van 10 juli tot en met 28 augustus. Onder de naam van JJ’s Sunday Afternoon verzorgen per middag twee bands/artiesten een optreden, grotendeels akoestisch is. Het programma is zeer gevarieerd.

Bestel HIER je ticket.

 


.

.

Johnny Bruce Muller

Johnny Bruce Muller is singer-songwriter en gitarist, Johnny neemt de luisteraar mee met zijn catchy gitaarriffs en verhalende teksten. Al eerder was Johnny te zien in het Paardcafé, Paradiso Café, De Buurt en tijdens het Picknick Festival in van Der Werfpark.

De single ‘Don’t Spill Out The Words’ is nu te beluisteren op Spotify!

.

.


.

.

It T@kes 2

Het akoestisch duo it t@kes 2 staat garant voor een onvergetelijke gelegenheid met live muziek en entertainment die al zittend met vrolijkheid wordt verzorgd Uniek en vernieuwend dat kenmerkt een optreden van it t@kes 2.

Door eveneens contact te maken met de gasten weet it t@kes 2 een fantastische en sfeervolle gelegenheid van uw evenement te maken.

Linda en Marella hebben beide warme, indrukwekkende zangstemmen die elkaar prachtig aanvullen in combinatie met verfrissend [bas]gitaarspel, sfeervolle kazoo, bijpassende voetpercussie en soms opgevrolijkt met een anekdote.

Het repertoire dat gespeeld wordt zijn songs die lekker in het gehoor liggen, waarbij geput wordt ui tophits van; Adéle, The pointersisters, Blondie, Nancy Sinatra, Amy Winehouse, Cyndi Lauper, Tiner Turner, Melisa Etheridge tot Toontje Lager.

.

.