JJ’s SUNDAY AFTERNOON

JJ's SUNDAY AFTERNOON

JJ's SUNDAY AFTERNOON

Datum: zondag 21 augustus 2022
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Categorie:


INFORMATIE

JJ´s SUNDAY AFTERNOON

Deze zomer organiseert JJ Music House voor het 7e jaar live muziek in de gezellige tuin op de zondagmiddagen van 10 juli tot en met 28 augustus. Onder de naam van JJ’s Sunday Afternoon verzorgen per middag twee bands/artiesten een optreden, grotendeels akoestisch is. Het programma is zeer gevarieerd.

Bestel HIER je ticket.

 


.

RICH ART – PIANOSHOW

Op 6 jarige leeftijd stond Richard Surie voor het eerst voor publiek en vanaf toen was Richard bij elk feest op het podium te vinden! Richard heeft 12 jaar lang zijn eigen muziekschool in den Haag en Zoetermeer met inmiddels bijna 200 leerlingen. Speelt al 12 jaar als piano-entertainer in diverse Pianobars zoals de Crazy Piano;s. Dit is een concept, waarbij het publiek verzoeknummers op een briefje schrijven waarna de nummers direct worden gespeelt Met de linkerhand speel hij de baspartijen en met de rechterhand de pianopartijen, terwijl hij lachend contact maakt met het publiek en ze entertaint en wordt hierbij ondersteund door een leuke drummer!

Behalve als piano entertainer speelt Richard Surie ook gitaar!!! Onder zijn artiestennaam: Rich. Art.

.


.

GIGS bestaat uit 4 multi-instrumentalisten, die ook op het gebied van meerstemmige zang hun mannetje staan. De leden van de band hebben ieder voor zich jarenlange ervaring opgedaan in diverse muziekstijlen. Deze verschillende muzikale achtergronden leveren binnen GIGS een verrassende combinatie op van onder andere Pop, Rock & Roll, Westcoast, Ierse Folk en Country & Bluegrass. De gebruikte akoestische instrumenten verlenen aan het repertoire een eigen karakteristiek en markant geluid. Kortom, pure muziek, ongekunsteld, smaakvol en enthousiast vertolkt en op een aangenaam geluidsvolume.