JJ’s SUNDAY AFTERNOON

JJ's SUNDAY AFTERNOON

JJ's SUNDAY AFTERNOON

Datum: zondag 7 augustus 2022
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Categorie:


INFORMATIE

JJ´s SUNDAY AFTERNOON

Deze zomer organiseert JJ Music House voor het 7e jaar live muziek in de gezellige tuin op de zondagmiddagen van 10 juli tot en met 28 augustus. Onder de naam van JJ’s Sunday Afternoon verzorgen per middag twee bands/artiesten een optreden, grotendeels akoestisch is. Het programma is zeer gevarieerd.

Bestel HIER je ticket.

 


.

Spin-off 7 – Akoestisch duo

Tijdens een akoestische band-sessie kwamen Tamara (zang) en Michel (gitarist) tot de ontdekking dat zij een gemeenschappelijke liefde hadden voor kleine akoestisch liedjes.  Als duo; Spin-off 7; hebben zij de afgelopen 5 jaar al heel wat optredens mogen verzorgen op diverse podia en bij mensen thuis. Altijd met een persoonlijke touch. Het repertoire is breed en gaat van nieuwe popsongs tot oudere gevoelige chansons.  Liedjes van Herman van Veen, Michael Jackson, Dua Lipa, George Michael, Natasha Beddingfield en Al Green kunnen zomaar voorbijkomen.

Speciaal voor dit optreden op het terras van JJ Music House zijn nieuwe liedjes ingestudeerd, dus laat je verrassen door akoestisch Spin-off 7.

.

 


.

Treebusch

Ook wel bekend als Angie White, is geboren op 16 september 1993 in Den Haag. Angie begon vanaf haar 6e te dansen. Toen ze 10 was, werd Angie aangenomen op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag voor klassiek ballet, waarna ze doorstroomde naar het HBO-dans en vervolgens nog een jaar HBO moderne dans volgde bij Codarts in Rotterdam. Maar nog altijd lag haar hart en ziel meer in zang en zodoende nam ze de beslissing te doen wat ze al die jaren wilde: ZINGEN! Ze won 2 talentenjachten, waardoor ze haar eigen concert heeft mogen neerzetten in Rotterdam. Met 2 andere Zoetermeerse artiesten gaf ze een kerstdiner optreden, die volledig uitverkocht was. Al snel was ze toe aan een nieuw avontuur en besloot mee te doen aan X-factor 2013 met haar meidengroep “Rebels Ink”. Ze eindigden op de derde plek in “Camp Gordon”. Vervolgens in oktober 2014 was ze te zien in “The Voice Of Holland” met “Trumpets”, waar ze haar eigen versie van maakte. Daarna bracht ze twee hits uit op MTV in Azië: “It’s Not Me” en “Bring it Home”, waarvan de laatste werd geschreven door Joep Elenbaas. Haar stem was ook te horen op het nummer “New York” van EV&’R. Haar eigen album “Closure” volgde niet veel later. Tot slot stak ze haar nummer “Break it” (origineel van Roy Op ‘t Eynde & Angie) in samenwerking met Ferri Somogyi (DJ Ferri S) in een nieuw jasje. In Zoetermeer is ze verder bekend van Zoetermeer Live, was ze te horen in het Stadstheater en is ze een graag geziene gast van JJ Music House. Nu doet ze vooral veel intiemere, kleine optredens. Zo doet Angie het toch het liefst: puur en vanuit haar hart.

.