JJ’s SUNDAY AFTERNOON

JJ's SUNDAY AFTERNOON

JJ's SUNDAY AFTERNOON

Datum: zondag 24 juli 2022
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Categorie:


INFORMATIE

JJ´s SUNDAY AFTERNOON

Deze zomer organiseert JJ Music House voor het 7e jaar live muziek in de gezellige tuin op de zondagmiddagen van 10 juli tot en met 28 augustus. Onder de naam van JJ’s Sunday Afternoon verzorgen per middag twee bands/artiesten een optreden, grotendeels akoestisch is. Het programma is zeer gevarieerd.

Bestel HIER je ticket.

 


.

Aymar Torres

De Haagse artiest Aymar Torres is een mengelmoes van culturen: een Arubaanse vader en een Colombiaanse moeder, geboren en getogen op Aruba, met een liefde voor Latin muziek en in het bijzonder Braziliaanse bossa nova. Moeiteloos zingt het muzikale talenwonder in het Portugees, Spaans, Italiaans, Frans en Papiaments. Een optreden van Aymar is als een reis door de Cariben en Latijns Amerika, met uitstapjes naar de Middellandse Zee.

In het 10e seizoen van The Voice of Holland bracht Aymar met zijn energieke ‘blind audition’ het publiek in extase. De juryleden Ali B, Lil’ Kleine, Waylon en Anouk draaiden allemaal hun stoel. Tijdens zijn avontuur bij The Voice heeft Aymar laten zien een echte entertainer te zijn en zijn deelname gaf hem de kracht en motivatie om door te gaan met het werken aan zijn eigen nummers.

Inmiddels heeft Aymar Torres drie singles uitgebracht. Afgelopen zomer bracht hij de single Un Debe uit, over het geven van knuffels, zoenen en liefde schuldig zijn. Eerder is de single Mainta verschenen, Papiaments voor ochtend, over het wakker worden naast degene van wie je houdt. Zijn debuutsingle is E Porta, waarbij hij eveneens in het Papiaments zingt: “Alsof je klopt op de deur van mijn hart”.

.


.

Rain Dove is een in 2019 opgericht akoestisch duo uit Delft bestaand uit Paula Devilée (zang) en René Meester (gitaar).  Zij spelen op fijnzinnige en aansprekende wijze nummers uit de Engelse en Amerikaanse folk.

De liedjes komen o.a. uit het repertoire van Joni Mitchell, Sandy Denny, Janis Ian, Bert Jansch en Paul Simon. De zang van Paula is gloedvol en doorvoeld. Haar stem heeft een mooi timbre wat in het repertoire prachtig tot zijn recht komt. Het gitaarspel van René is beheerst en doeltreffend. Mede door het gebruik van alternatieve stemmingen en fingerpicking krijgt de muziek de juiste sfeer.

.