JJ’s SUNDAY AFTERNOON

JJ's SUNDAY AFTERNOON

JJ's SUNDAY AFTERNOON

Datum: zondag 17 juli 2022
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Categorie:


INFORMATIE

JJ´s SUNDAY AFTERNOON 

Deze zomer organiseert JJ Music House voor het 7e jaar live muziek in de gezellige tuin op de zondagmiddagen van 10 juli tot en met 28 augustus. Onder de naam van JJ’s Sunday Afternoon verzorgen per middag twee bands/artiesten een optreden, grotendeels akoestisch is. Het programma is zeer gevarieerd.

Bestel HIER je ticket.

 


.

Trioli

Vanuit diverse muzikale achtergronden en na jaren van ervaring, kwamen Karin (zang), Ruud (bas) en Rob (drums) elkaar tegen in de coverband “take it or leave it” (TIOLI). Na het overlijden van hun gitarist besloot het drietal om te onderzoeken of verdergaan een optie was. Verdergaan, maar dan zonder basgitaar en drumstel, met de nadruk op meerstemmige zang en akoestische gitaar. Sommige nummers uit het oude repertoire pasten daar bij en voor de rest werden er nieuwe nummers gevonden. Mooie nummers, die lekker wegzongen. De ontwikkeling ging gestaag, de repetities geïntensiveerd en de naam aangepast tot TRIOLI (het werd immers een trio, maar ook met een knipoog naar de overleden gitarist). Na een dik halfjaar kon de conclusie getrokken worden dat er veel nummers acceptabel klonken en kwam de mogelijkheid om een optreden te doen. De rest is historie 😉

 

.


.

Omar Seck

Master drummer is mijn beroep en mijn passie. [Ik bespeel o.a. Djembé en Sabar] Mijn leven staat in het teken van Afrikaanse muziek. Mijn familie is een muzikanten familie die zeer bekend is om zijn Sabarspel. In mijn jongere jaren in Senegal heb ik samen met mijn oom DouDou N’Diaye Rose en zijn groep rondgetrokken door Senegal e.a. Afrikaanse landen. Daarna ben ik begonnen in het Ballet Senegal en heb daar veel ervaring opgedaan met alle percussie-instrumenten. In 1979 ben ik begonnen bij het Nationaal Ballet Senegal en ben daar Masterdrummer geworden en heb tijdens deze jaren Europa, Afrika, Amerika en Azie aangedaan.

In 1996 ben ik naar Nederland gekomen, hier geef ik nu al jaren les in Djembé, Sabar en ensemble.

Elke maandag in JJ Music House geef ik een groepsles Djembé en Sabar.

 

.