LIVE OP ‘T TERRAS –GECANCELD–

LIVE OP 'T TERRAS --GECANCELD--

Datum: zondag 18 juli 2021
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Categorie:


INFORMATIE

Op last van de gemeente kunnen alle optredens op het terras tot 14 augustus geen doorgaan vinden.

 

TIMBER Veteraan met passie
Fijn is dat: onderuitgezakt op de bank, schoenen uit, drankje in de buurt en luisteren naar mooie muziek. Dan stellen we je graag voor aan Timber, een singer-songwriter met aanstekelijke songs en teksten die ergens over gaan!
.
Timber is een singer-songwriter wiens Americana popsongs zijn geïnspireerd door The Beatles en die klinken als John Mayer, die je doen voelen, nadenken en soms lachen, in een intieme en relaxte sfeer. Timber is een laatbloeier, een veteraan, maar hij heeft de passie van een jonge gast. Na jarenlang allerlei muziek te hebben gespeeld, was het pas in 2010 dat hij zijn eerste album met eigen muziek, Book of life, lanceerde. Het album verleidde de media tot zeer positieve recensies, zoals Music Maker: “Timber schrijft persoonlijke, intieme teksten en weet die met veel emotie te vertolken”. En de Zuid-Hollandse Popunie schreef: “Hij weet verdomd goede popliedjes te schrijven”. In 2014 wordt de tekst van het titelliedje op THISSFest genomineerd voor beste Engelse tekst.

.

BLUES WILLIS ‘JUST PLAYING THE BLUES’
Alleen een akoestische gitaar en een stem, dat is BLUES WILLIS. Het blues duo ‘BLUES WILLIS’ bestaat uit Freek Carels en Peter van den Heuvel. Samen maken zij rauwe, mooie en gevoelige blues. Luisterend naar deze blues nummers waan je je in de tijd van de harde werkers op de katoenvelden, een regenachtige dag op het station, verdriet om een verloren liefde…
kortom, muziek die je raakt en je niet snel zult vergeten. Een mix van sfeervolle lekkere slome blues , melodieuze covers en stevige up tempo nummers alles komt voorbij en dat alleen met 1 gitaar en 1 microfoon.

.

ANNEMARIE
Is een van oorsprong Haagse muzikante die vorig jaar haar 25 jarig jubileum heeft gevierd. Helaas is dat door Corona niet het beoogde feest geworden. Hoewel Annemarie vooral bekend is met haar “Winkel van Zingkel” als zangpedagoog en dirigent/arrangeur van meerdere koren mogen we niet vergeten dat Annemarie vooral ook zangeres is. Als onderdeel van haar jubileum heeft Annemarie een retrospectief programma gebaseerd op de imposante nalatenschap van David Bowie.  Hoewel het werk van Bowie op zichzelf al behoorlijk gevarieerd is weet Annemarie het op haar eigen verrassende wijze toch weer net even iets anders te interpreteren. Juist door Bowie in een kleine bezetting te spelen komt de essentie van zijn repertoire mooi naar voren.

.
Bestel HIER je ticket