LIVE OP ‘T TERRAS –GECANCELD–

LIVE OP 'T TERRAS --GECANCELD--

Datum: zondag 25 juli 2021
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Categorie:


INFORMATIE

Op last van de gemeente kunnen alle optredens op het terras tot 14 augustus geen doorgaan vinden.

 

Flavour Graveyard
Een jonge band uit Gorinchem en omstreken. Al een tijdje hadden Dane en Erin Blom het idee om een band te beginnen. Hierbij wilden ze de nadruk leggen op meerstemmige zang. Als vocale aanvulling werd Linsey van Hoogdalem gevraagd. De band wordt compleet gemaakt door drie jonge talenten uit de regio: Vincent Bogaard op gitaar Rick van Horssen op bas Mitchel Vet op drums In het aanbod van Flavour Graveyard vind je verschillende genres, variërend van de jaren ‘60 tot nu. Covers van o.a. CSNY, The Black Keys en The Three Degrees worden naar eigen hand gezet. Op het Gorcums HippieFestival 2019 hebben ze een volledige Shocking Blue set gespeeld. Momenteel is de band vollop bezig met het creëren van eigen werk.

.

Suzanne Sanders
Is een Zoetermeerse singer-songwriter. Suzanne schrijft haar eigen liedjes en begeleid zichzelf op akoestische gitaar. De muziek die zij maakt is eigenzinnig en intiem. Mystieke droom pop met melancholische thema’s en metaforische teksten. Kleine mystieke verhalen. Met haar unieke heldere stemgeluid, haar natuurlijke vibrato en stembereik van bijna vier octaven, wordt zij vaak vergeleken met artiesten als Joan Baez, Joni Mitchell en Kate Bush.

Suzanne begon op haar negende met zingen. Zij startte bij een kinderkoor en volgde daarna musical zanglessen. Ook haar voorliefde voor theater en musical ontstond op vroege leeftijd. Tijdens haar studie leert Suzanne het componeren, produceren en presenteren van haar eigen muziek. In december 2014 stond Suzanne als finalist in de finale van de Music Matters Awards van Rotterdam. Ook bracht Suzanne tijdens de afronding van deze studie haar eerste album uit genaamd: MyStorieS. Op het album hoor je een bijzondere diversiteit van instrumenten: gitaar, piano, harp, cello, viool, contrabas, drums en percussie. Kleine mystieke verhalen in een dromerige theatrale sfeer met Keltische invloeden.

.
.
DECADES
is de muzikale samenwerking tussen Joyce en Erik. Op meerdere manieren met elkaar verbonden, maar muzikaal was het wel even zoeken naar de juiste vorm. Joyce met als achtergrond de disco/soul muziek uit haar jeugd en Erik meer gericht op rockmuziek. De overeenkomst is dat ze beiden de jaren 80 muzikaal hebben meegemaakt en daaruit putten. Uitgekleed van drummachines en over-geproduceerde synth partijen verschijnen er de nodige pareltjes die akoestisch worden geserveerd. Voor het niet meer zo heel jonge publiek een echte o-ja belevenis.

.
Bestel HIER je ticket.