LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 11 juli 2021
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Categorie:


INFORMATIE

J.F. BLACKSTONE
Zuidelijke blues-pop met hier en daar een vleugje folk. J.F. Blackstone laat zich onder meer in zijn gitaarspel inspireren door muzikale grootheden als Mississippi John Hurt en in zijn nummers klinkt het geluid van J.J. Cale en Tony Joe White. De kwaliteit van deze veelzijdige muzikant met Spaanse roots blijft zeker niet onopgemerkt, zo blijkt uit zijn deelname aan De Beste Singer Songwriter van Nederland, een optreden in De Wereld Draait Door en hij verzorgde het voorprogramma van onder andere Eric Bibb & Cock Robin.

.
.

ROUGH ‘N TUMBLE
Met hun energieke shows spelen de mannen van Rough ’n Tumble al jaren vele podia plat. Zoals het blad Oor schreef staat de band voor ‘hondsbrutaal scheurende en groovende r&b en rock ’n roll met een bluesy braam’. De band bestaat uit de broers Martin en Anton (zang, harmonica en gitaren), Arthur Delandes op bas en Rob Louwers op drums, die onder meer speelde met legendes als Link Wray en Q65. Rough ’n Tumble is een graag geziene gast op podia die livemuziek programmeren. De band heeft dan ook een grote reputatie als liveband opgebouwd en speelde samen met onder meer The Pretty Things, Ten Years After en Robin Trower. Eigen werk en klassiekers van Creedence, Stones en Earring wisselen elkaar live in hoog tempo af.

Rough ’n Tumble heeft twee albums uitgebracht: ‘Going Places’ and ‘Live at the Wangbar’, waarover het blad Fret schreef: ‘Een heerlijke rhythm & blues plaat.’

,

Baggerman/Noya/Spangenberg
Dit trio speelt een combi van Latin, Jazz, Fusion & Worldmusic. Zowel eigen nrs als bewerkingen van classics. Ron Baggerman: Chapman Stick & Touch Guitar Ron is een pionier van verschillende tapgitaren, waaronder de Chapman Stick en de Touch Guitar van Markus Reuter. Ron treed over de hele wereld, o.a. Op het Montreal Jazzfestival en vele Tapgitaar festival. Nippy Noya: Percussion Nippy is in NL vooral bekend als percussionist bij Massada. Daarnaast speelt hij bij o.a. Jan Akkerman en Billy Cobham Rick Spangenberg: Percussion Rick is gepassioneerd en vakkundig percussionist, gespecialiseerd op de conga’s. Hij is een veteraan met een lange staat van dienst en weet in elke combinatie de juiste toon te raken.

.

.
.
>
.
.
.
.