LIVE OP ‘T TERRAS –GECANCELD–

LIVE OP 'T TERRAS --GECANCELD--

Datum: zondag 29 augustus 2021
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Categorie:


INFORMATIE

CHILLAX
Is een band die is samengesteld uit muzikanten die al jaren in verschillende formaties heeft opgetreden en samen zijn gekomen in 2014 om lekkere ontspannende muziek te maken voor gelegenheden die dat nodig hebben. Kwaliteit en Vermaak staan bij ons voorop om de betreffende gelegenheid sfeervol in te vullen. We kunnen op een goed volume spelen en in front maar we zijn ook de perfecte band als achtergrondmuziek die ook heel zacht, dynamisch en akoestisch kunnen spelen.

“We recover jazz, soul and R&B songs into a collection of sweet, sexy, easy breezy chill-out tunes.
You just sit back, relax and enjoy the Chillax-perience”.

.

IGNITED
Is een pop rock band uit Zoetermeer bestaande uit Fleur van Amstel (zang), Marit van der Burgh (drums), Sander Hurks (basgitaar & backing vocals), Rik Oldenziel (gitaar) en Quinten van Winden (gitaar). Ze zijn begonnen in 2014 als schoolband op het Picasso Lyceum. Na het einde van middelbare schooltijd gingen ze verder onder de naam IGNITED. Tot op heden heeft de band op verschillende podia in Zuid-Holland opgetreden. Nu zijn ze druk bezig met het schrijven van eigen nummers en het vinden van hun eigen sound.

 

 

PAGAJA
“Al 14 jaar speelt Pagaja (allround band), in volledige bezetting, bijna elk jaar de tent plat bij JJ Music House. De akoestische versie, Pagaja Acoustic, is zelfs bij JJ Music House ontstaan!
Kleinere setting, maar dezelfde variëteit aan nummers zoals je dat gewend bent van Pagaja: van de jaren 40 tot nu, rock (met of zonder roll), TOP 40 en soul, country, maar ook nederlandstalig, natuurlijk dance classics én de hits van vandaag! Pagaja! Voor elk wat wils!“
.
.
.

.
.
Bestel HIER je ticket.