LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 24 juli 2016
Aanvang: 15:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

Mister Jo ( Jody Koewe )a7d5eb3b-7d26-4eb1-9b23-9d87acc22939
Is begonnen op jonge leeftijd aan muziek wanneer hij een ukkele van zijn oom kreeg en binnen no time het onder de knie kreeg. Al op zijn 9de jaar in een volwassen band speelde en kreeg ook interesse in andere instrumenten. Gitaar, basgitaar, piano en zingen leerde hij al snel. Anno 1988 begon hij een geluidsstudio in Zoetermeer/geluidstechniek en heeft dit altijd tot en met het heden gedaan. In Den Haag staat het mooie HDSoundstudio waar muziek van alle genres worden opgenomen.

Als bassist blinkt Jody uit door zijn percussieve grooves en speelt hiermee met de band “Juicy” die hij al 28 jaar heeft. Op vocalen heeft hij een vol krachtig geluid met soul tint.

Jody heeft 2 jaar gespeeld op een cruise liner samen met Vanessa van Duijne als duo. 7 dagen per week elke avond in de OceanBar op de MS Rotterdam muziek om te dansen en te luisteren met grote diversiteit.
.

Patrizia Godutofb4ab7d4-a21b-4c8f-b505-761c589191d1
Werd 32 jaar geleden geboren in Heemskerk. Van kleins af aan volgde zij piano, keyboard, zang en danslessen en was er niets dat haar meer interesseerde dan muziek. Op 17 jarige leeftijd werd zij als één van de jongste aangenomen binnen de musical – dansacademie. Een veelbelovende tijd volgde. Zij was een aantal jaren volop werkzaam als achtergrondzangeres en soliste binnen o.a. Joop van den Theaterproducties. Patrizia schitterde onder andere binnen het John Kraaijkamp Musical Award Gala, Musicals in Ahoy en werkte samen met de cast en crew van de Lion King.

Na jarenlange ervaring met grote podia en commerciële producties besloot Patrizia om voor minder commercie te gaan. Ze besloot voor haar zelf te beginnen en haar eigen weg te gaan. Vandaag de dag zingt Patrizia van kroeg tot kerk, van theater tot waar het maar kan. Nederlandstalig, rock, eighties, kleinkunst, jazz en pop, niet is haar te gek. Veelzijdig en verassend staat zij met passie, energie, overgave en veel plezier op ieder podium.
.

De heer Franklin Ulrich Kuils als Mr. Franklin U.K.3f4030ec-ed6a-427d-92a2-0d9545be84fe
Hij is vrij bekend in Rotterdam als Soul, Rhythm and Blues zanger, producer en entertainer. En nu gaat hij "Back in Time"! Zijn nieuwste productie is een eerbetoon aan de soul legendes. Met zijn warme en soepele stem, zal Franklin zorgen voor een elegante en originele sfeer voor uw feest. Franklin zingt Britse en American Songbook klassiekers, zoals: Smoke Gets in Your Eyes, Do You Me and My Special Prayer not Know. Ook mooie ballads zoals Three Times a Lady en After The Love Has Gone passeren de revue.

Ik ben opgegroeid luisteren naar de muziek van deze legendes en later werden ze de belangrijkste bron van inspiratie voor mij als kunstenaar. Vooral rekening houdend met de liefhebbers onder ons en degenen die verlangen om terug te gaan in de tijd, heb ik mijn eigen show en noemde het “A Tribute to the Soul Legends” Geweldige nummers, graag neem ik u allemaal mee terug naar de tijd van toen de trottoirs het podium waren en de straatverlichting waren de spotlights. Laten we terug gaan in de tijd!

.
.

 

Na het succes van vorig jaar programmeren we in de maanden juli en augustus weer Live Op ’t Terras.
Elke zondagmiddag tussen 15.00 en 18.00 uur Live muziek op jj’s gezellige terras.
Diverse akoestische bands komen in deze 9 zondagen voorbij.