LIVE OP ‘T TERRAS –GECANCELD–

LIVE OP 'T TERRAS --GECANCELD--

Datum: zondag 1 augustus 2021
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Categorie:


INFORMATIE

Op last van de gemeente kunnen alle optredens op het terras tot 14 augustus geen doorgaan vinden.
>
.
ANGIE WHITE
Is geboren op 16 september 1993 in Nederland. Angie begon allround te dansen op de leeftijd van 6. Toen ze 10 was werd Angie aangenomen op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag voor klassiek ballet en modern ballet. Dit was de middelbare school, maar daarna ook doorgestroomd naar de tweejaar durende HBO dans. In deze opleiding heeft zij toen wat lesjes gehad op het gebied van zang. Na haar HBO opleiding in Den Haag wilde Angie haar creatieve danstalenten uitbreiden. Hiervoor ging ze naar Codarts in Rotterdam, waar Angie de moderne danstechnieken leerde. Maar nog altijd lag haar hart en ziel meer in zang en zodoende nam ze de beslissing te doen wat ze al die jaren wilde. ZINGEN! 2 talentenjachten gewonnen waardoor ze haar eigen concert heeft mogen neerzetten in Rotterdam. Ook heeft zij met 2 andere Zoetermeerse artiesten een kerstdiners gegeven die uitverkocht was. Ze was toe aan een nieuw avontuur en zichzelf te laten zien en besloot mee te doen aan X-factor 2013 met haar meidengroep “Rebels Ink”. Ze eindigden op de derde plek in “Camp Gordon”. Vervolgens in oktober 2014 was ze te zien in “The Voice Of Holland” met “Trumpets” (Song van Jason Derulo) die ze in haar eigen stijl veranderde. Daarna een hit uitgebracht in Azië: “It’s Not Me”, “Bring It Home” in de VS en ook het nummer “New York” waar ze de zang voor heeft ingezongen. Daarnaast nog een eigen album uitgebracht: “Closure” en nog samengewerkt met Ferri Somogyi (DJ Ferri S): “Break it” kwam daar uit. Nu doet zij vooral veel intiemere, kleine optredens met Joep Elenbaas die trouw aan haar zijde de gitaar bespeelt. Zo doet Angie het toch het liefst. Puur en vanuit haar hart.
.
.
GreenStone
Covert pop-, country- en andere luistermuziek en is eigenlijk niet in een muzikaal hokje te stoppen. Zij brengen covers van niet voor de hand liggende songs ten gehore, die voor elk bandlid weer een andere bijzondere betekenis hebben. Een bepaalde zin, de “sfeer” van het nummer of gewoon omdat het zo’n lekker pakkend melodietje is. Soms akoestisch; alleen zang en gitaar, soms versterkt; de hele band. En alles wat daar tussenin goed voelt. En klinkt!
.
Het was een raar jaar, maar ze hebben niet compleet stil gezeten. Zo is er een gitarist bij gekomen en hebben zij een aantal covers opgenomen, één daarvan zelfs met een echte videoclip! Voor voetjes van de vloer zijn er heel veel goede coverbands. Zoek je dat intieme, knusse huiskamer (of, in dit geval, terras-) gevoel dan is GreenStone een perfecte keuze. Op 1 augustus a.s. komt de complete band en zullen ze ook wat wisselen in instrumenten. Dat wordt een verrassend optreden!
.
.
RONN VAN ETTEN
Ronn van Etten (1955-Voorburg) zette zijn eerste stappen in de muziek op zijn 10 e levensjaar en sindsdien zingt hij en speelt gitaar, toetsen, waar later bas en drums bij komen. Muziek was en is nog steeds zijn grootste -inmiddels fors uit de hand gelopen- hobby/werk. Hij speelde in pop-formaties, waaronder Balloon, Muskie, Prints, en –nog steeds- Flirt en NEW PAGE. Zijn eerste Nederlandstalige CD album “Stil en Verwonderd” uit 1995 was geïnspireerd door het verwachten van-, de geboorte- en de eerste levensjaren van zijn twee dochters – een concept album dus. Pas in 2015 verscheen er nieuw eigen werk als zijn DVD “Getekend” verschijnt met muziek en videoclips geïnspireerd door kunst van Joyce Koomans. Ook in 2015 verschijnt zijn 2-CD, “All Sorts … One Guy” , met 32 songs: pop, reggae, rock, blues en zelfs een klassieke compositie. In 2016 komt “Shades of Blue’s” , over “je blue voelen”, geïnspireerd door de blues en allerlei actuele, nare gebeurtenissen. In 2017 verschijnt “Een Leven Lang Liedjes” een Nederlandstalig album met 16 liedjes, waarmee hij optreedt als singer-songwriter. 25% van de verkoop is voor KIKA. In 2018 volgt zijn dubbelalbum “WAVES”, met nieuw opgenomen werk en (demo-)songs van bands waarin Ronn heeft gespeeld. In 2019 was er zijn album “61 – Etched in Memory”. Het meest recente album uit 2020 is “Black White Colours”. In 2021 verschijnen op USA labels enkele singles en een album met meditatieve/ambient muziek. Een CD met klassieke muziek is een langlopend project. Ronn treedt op met verscheidene formaties (Flirt, New Page en MiRoJo), maar ook solo. Zo deed hij in 2019 een tour op Cyprus met een Clapton tribute, die in 20 en 21 zou worden herhaald, maar helaas telkens niet door ging. Ook treedt hij op bij speciale gelegenheden en in verzorgingshuizen. De verkoop van zijn albums gebeurt tijdens optredens en door video’s op Facebook en YouTube.

.

.
Bestel HIER je ticket.