LIVE OP ‘T TERRAS –GECANCELD–

LIVE OP 'T TERRAS --GECANCELD--

Datum: zondag 22 augustus 2021
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Categorie: Geen Categorieën


INFORMATIE

Spin-off 7 – Akoestisch duo
Tijdens een akoestische band-sessie kwamen Tamara (zang) en Michel (gitarist) tot de ontdekking dat zij een gemeenschappelijke liefde hadden voor kleine akoestisch liedjes.  Als duo ‘ Spin-off 7’ hebben zij de afgelopen 5 jaar al heel wat optredens mogen verzorgen op diverse podia en bij mensen thuis. Altijd met een persoonlijke touch. Het repertoire is breed en gaat van nieuwe popsongs tot oudere gevoelige chansons.  Liedjes van Herman van Veen, Michael Jackson, Dua Lipa, George Michael, Natasha Beddingfield en Al Green kunnen zomaar voorbijkomen.

Speciaal voor dit optreden op het terras van JJ Music House zijn nieuwe liedjes ingestudeerd, dus laat je verrassen door akoestisch Spin-off 7.

.

 

Gigs
Bestaat uit 4 multi-instrumentalisten, die ook op het gebied van meerstemmige hun mannetje staan. De leden van de band hebben ieder voor zich jarenlange ervaring opgedaan in diverse muziekstijlen. Deze verschillende muzikale achtergronden leveren binnen Gigs een verrassende combinatie op van onder andere Pop, Rock & Roll, Westcoast, Ierse Folk en Country & Bluegrass. De gebruikte akoestische instrumenten verlenen aan het repertoire een eigen karakteristiek en markant geluid. Kortom pure muziek, ongekunsteld, smaakvol en enthousiast vertolkt en op een aangenaam geluidsvolume.

.

Ton Jenner
Ton Jenner is een singer-songwriter pur sang: hij schrijft en speelt zijn eigen songs. Pop/Americana, verhalen over leven en beleven, met een persoonlijk tintje en soms een rauw randje. Ton speelt ook live uitsluitend eigen werk, dat is creatiever en er zijn er al genoeg artiesten die covers spelen. Optredens zijn veelal op de regionale podia en bij de lokale zenders. Op het podium heeft Ton tegenwoordig ondersteuning van percussionist Joyce Woldendorp. In de eigen Palmwood studio worden de songs vaak met meer instrumenten verder uitgewerkt. Deze studio is vooral gericht op singer-songwriters en akoestische bands en heeft al vele gewaardeerde producties afgeleverd.

.
.
Bestel HIER je ticket.