LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 13 september 2020
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 2.50 (uitverkocht)

Categorie:


INFORMATIE

Jimmy was al vroeg bezig met muziek en heeft verschillende richtingen bekeken en geprobeerd maar als kleinkind van een Indorocker is het niet zo moeilijk om te begrijpen dat rocknroll toch een van zijn favoriete stijlen  is .
Waar Elvis Presley een voorbeeld voor vele bands was ,  is hij dat voor Jimmy natuurlijk ook zeker met een  Elvis fan als vader en een voorbeeld band die veel Elvis nummers in hun repertoire hadden  . Natuurlijk vergeet hij zijn roots nooit en komen er ook maleise nummers aan bod . Gitaarles was niet zijn ding , hij moest het voelen en horen en luisterde veel naar zijn opa . Het resultaat mag er zijn . Jimmy Tielman is toch een muzikant geworden die zijn gevoel de vrije hand geeft  in zijn muziek .

.
.
.
.

Jeroen Timmermans, singer-songwriter uit Breda, speelt, naast zijn eigen werk, vrijwel het hele oeuvre van Paul Simon, James Taylor en The Beatles. Geliefd bij babyboomers en ouder, Jeroen staat garant voor een avondje nostalgie en ontspanning. Jeroen heeft ruim 20 jaar ervaring als componist en enige bescheiden succesjes bij film en theater op zijn naam. Hij noemt als zijn helden: Paul Simon en George Gershwin.
www.jeroentimmermans.nl : wie weet brengt hij jouw gewenste nummer wel ten gehore.
.
.
,
>
Al 14 jaar speelt Pagaja (allround band), in volledige bezetting, bijna elk jaar de tent plat bij JJ Music House. De akoestische versie, Pagaja Acoustic, is zelfs bij JJ Music House ontstaan!
Kleinere setting, maar dezelfde variëteit aan nummers zoals je dat gewend bent van Pagaja: van de jaren 40 tot nu, rock (met of zonder roll), TOP 40 en soul, country, maar ook nederlandstalig, natuurlijk dance classics én de hits van vandaag! Pagaja! Voor elk wat wils!“