LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 12 juli 2020
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 2.50 (reserveringskosten)

Categorie:


INFORMATIE

Ron Baggerman
Ron speelt verschillende tapgitaren waaronder de Chapman Stick en de Ziggy. Hij was één van de eerste begin 80’er jaren die de Stick is gaan spelen. De Stick heeft 10- of 12 snaren en wordt bespeeld dmv 2-handig tappen, wordt ook wel “touchstyle” genoemd. Hierdoor kan de speler met 1 hand bas- en akkoorden spelen en met de andere hand de gitaarpartij. Dit instrument werd door Emmett Chapman uit Los Angeles uitgevonden en gefabriceerd. Toen Ron begon te spelen waren er maar een paar honderd van deze instrumenten en nu zijn er meer dan 10.000.
Volgens Emmett Chapman is Ron één van de beste spelers ter wereld. Ron heeft door de hele wereld getourd, waaronder het Jazzfestival in Montreal en het grootste Stick festival ooit in Californië. Tussendoor heeft Ron ook de Ziggy tapgitaar een tijd bespeeld. Deze wordt in Duitsland gemaakt en is ontworpen door Siggi Abramzik. De Ziggy komt overeen met de Stick, maar heeft een grotere body en bredere hals. Ron speelt een mix van covers en eigen nummers. Zijn spel beslaat ook verschillende stijlen variërend van jazzy blues tot funky latin en, maar altijd met zijn specifieke stijl.
.
.
Composit
Is 5-man sterke instrumentale band, die met herarrangementen (niet altijd even bekende) nummers uit de fusionjazz/funk scene een eigentijds leven inblaast. De band staat voor composities met uitgekiende en verrassende dynamiek, waar ieder bandlid de ruimte krijgt, én het publiek een berg luisterplezier biedt.
Composit bestaat uit Maurits Elbertse (drums), Frans Ellinger (bass), Sebastiaan Breedijk (guitars), Arek Rogalski (mouth-harps) en Jay van Bruggen (keys).

.

.
“Van Beatles tot Winehouse” en van “De Dijk tot Hazes”.
HighFun richt zich op nummers uit de 60, 70, 80, 90-er jaren tot nu. De stijlen variëren van Rock, Blues, Country en Pop. HighFun is een vrolijke, actieve coverband van vijf leden. Het vijftal bestaat uit Linda (Zang en Akoestische Gitaar), Marcel (Gitaar), Joost (Keyboard en Backing Vocals), Martien (Bas en Backing Vocals) en Koos op Drums. HighFun onderscheidt zich door sterke zang, drum, bas, keyboard en swingende gitaarpartijen. HighFun krijgt het enthousiaste publiek altijd aan het dansen. HighFun kan akoestisch starten en “klein” spelen en daarna lekker “stevig” uitpakken. Wij komen graag uw feest muzikaal opleuken!