LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 16 augustus 2020
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 2.50 (reserveringskosten)

Categorie:


INFORMATIE

Singer-songwriter Ton Jenner schrijft en speelt zijn eigen muziek. Pop, Americana. Altijd melodieus, soms een rauw randje. Songs over leven en beleven. Op het podium de akoestische gitaar, in de eigen Palmwood Studio worden de songs verder uitgewerkt en opgenomen. Samenwerking met andere muzikanten is welkom. Sinds kort speelt percussionist Joyce Woldendorp mee; het geeft de live songs weer iets extra’s.

.

.

Skinansie: Een stampende tribute band die een ode brengt aan de messcherpe muziek van Skunk Anansie. Zangeres Helga Buitelaar (Van Hemel en Hel, Liguster), bassist Chico Abelino (Musest), gitarist Yacco den Toom, Johan van Drunen ( Van Hemel en Hel, Liguster) worden bijgestaan door de dochters van Helga de backing vocals van Erin en Dane Blom (Liguster, Flavour Graveyard). Sinds een paar maanden spelen hun set ook akoestische en in deze hoedanigheid zullen ze ook in Zoetermeer ten tonele verschijnen!

.

PAINTED BLUES
Dat bluesmuziek één groot tranendal is kunnen zij zich niet in vinden. Er zijn zóveel stromingen (kleuren) binnen de blues. Hun voorkeur blues schurkt aan de soul en funk en een beetje rock. Deze groep fanatieke en ervaren muzikanten hebben elkaar gevonden en zetten een energieke set neer.Zang: Olga Roeting, Gitaar: Jako Kruidenier, Bas: Fons de Kuijper, Drum: Vincent Zweekhorst en Percussie: Piep de Crane