LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 5 juli 2020
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 2.50 (reserveringskosten)

Categorie:


INFORMATIE

Michel schrijft blues, folk & americana liedjes, gekenmerkt door zijn eigen stemgeluid. Onder al deze romantiserende teksten sluimert ook wel echter een geleefde, liefdes ziel. Dit resulteert in intense songs met scherpe randen en ruwe expressieve uitbarstingen van emotie. De veelal melancholische liedjes klinken sierlijk binnen de onberispelijke dissonante klanken uit de jaren ‘90. De Wateringse muzikant speelde ooit in de Zuid Hollandse band Bojev, winnaar Haagse akoestische band Award 2008, maar raakte steeds verder in de verleiding van artiesten als David Bowie, Tom Petty, White Buffelo, Angus Stone en vooral Neil Young. In 2010 besloot hij ‘als Sing & Songwriter’ met eigen liedjes van zijn EP “Michel” het podium op te stappen.

Bovenal op het podium zijn eigen liedjes spelen voor het publiek is een must voor hem! In 2015 stond Michel met zijn nummer “the Dice” tijdens een masterclass van Robert Jan Stips (De Nits, Supersister ) voor een groep van 60 deelnemende muzikanten om het liedje te bewerken. In februari 2019 heeft Michel met de Duitse jonge talent: ‘Kira Hummen” een dubbelconcert verzorgd in Duitsland. In November van 2019 heeft hij samen met Leidse Muziekdocent Maarten Witkamp een mooie eigen vertolking van verschillende liedjes van Neil Young gegeven in Leiden.
Inmiddels speelt Michel verschillende liedjes van zichzelf en klassieke hits uit de popgeschiedenis na elkaar.

.

GreenStone covert pop- country- en andere luistermuziek. GreenStone is eigenlijk niet in een muzikaal hokje te stoppen. Covers van niet voor de hand liggende songs, die voor elk bandlid weer een andere bijzondere betekenis hebben. Een bepaalde zin, de sfeer van een nummer of gewoon omdat het zo’n lekker pakkend melodietje is! Soms akoestisch; alleen zang en gitaar, soms versterkt; de hele band. En alles wat daar tussenin goed voelt. En klinkt!

Voor voetjes van de vloer zijn er heel veel andere goede coverbands, maar zoek je het intieme, knusse huiskamergevoel dan is GreenStone de juiste keuze. Letterlijk in jouw huiskamer, maar ook in het café of andere bijzondere plekjes.
facebook

.

Suzanne Sanders (1995) is een Zoetermeerse singer-songwriter. Suzanne schrijft haar eigen liedjes en begeleid zichzelf op akoestische gitaar. De muziek die zij maakt is eigenzinnig en intiem. Mystieke droom pop met melancholische thema’s en metaforische teksten. Kleine mystieke verhalen. Met haar unieke heldere stemgeluid, haar natuurlijke vibrato en stembereik van bijna vier octaven, wordt zij vaak vergeleken met artiesten als Joan Baez, Joni Mitchell en Kate Bush.

Suzanne begon op haar negende met zingen. Zij startte bij een kinderkoor en volgde daarna musical zanglessen. Ook haar voorliefde voor theater en musical ontstond op vroege leeftijd. Op haar zeventiende nam Suzanne ballet en musical lessen en stond zij in de productie van midzomernacht droom. In de zomer van 2013 werd Suzanne aangenomen bij de opleiding Albeda Muzikant/Producer in Rotterdam. Tijdens haar studie leert Suzanne het componeren, produceren en presenteren van haar eigen muziek. In december 2014 stond Suzanne als finalist in de finale van de Music Matters Awards van Rotterdam. Ook bracht Suzanne tijdens de afronding van deze studie haar eerste album uit genaamd: MyStorieS. Op het album hoor je een bijzondere diversiteit van instrumenten: gitaar, piano, harp, cello, viool, contrabas, drums en percussie. Kleine mystieke verhalen in een dromerige theatrale sfeer met Keltische invloeden.

In februari 2020 bracht Suzanne Sanders samen met zangeres Licia van Wijngaarden de muziek video van High Tides uit. Een melancholisch akoestisch liedje met zang en gitaar. Dit is de eerste single van het nieuwe album die in 2020 wordt uitgebracht.