LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 19 juli 2020
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 2.50 (reserveringskosten)

Categorie:


INFORMATIE

Van Piekeren heeft het voor elkaar: Hij schreef eindelijk een liedje dat nergens over gaat! Inmiddels is de single te horen bij vele radiostations, (Radio1, Radio2, Radio5, RTV Drenthe, RadioM, Radio Rijnmond, MidlandFM, BingoFM, RTV Rijnmond o.a.) met als hoogtepunt een prachtig interview met albumbespreking bij held Frits Spits! Verhalenverteller/zanger Jan van Piekeren jaagt alweer ruim een kwart eeuw achter zijn muzikale droom aan. Nu zijn dochter getrouwd is kan hij eindelijk met een gerust hart doorbreken! Iedereen mag echt alles van hem weten. Met zijn rauwe, doorleefde stem neemt hij je mee in zijn wereld. Hij wordt begeleid door gitarist Johan Fransen, een muzikaal en creatief huwelijk, verslaafd aan het vermaken van het publiek. Percussionist Hans Boosman en bassist Wouter Kronenberg vormen de strakke ritmefundering. De heren weten elkaar en het publiek tijdens hun optredens te vinden, raken behalve juiste ook gevoelige snaren. In grote zalen maar ook (zeer) kleine intieme settings. Samen meer dan 100 jaar podiumervaring waarbij het speelplezier nog steeds met stip op 1 staat. Speciale gast op accordeon: Bruno Rombouts.

.

Angie White is geboren op 16 september 1993 in Nederland. Angie begon allround te dansen op de leeftijd van 6. Toen ze 10 was werd Angie aangenomen op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag voor klassiek ballet en modern ballet. Dit was de middelbare school, maar daarna ook doorgestroomd naar de tweejaar durende HBO dans. In deze opleiding heeft zij toen wat lesjes gehad op het gebied van zang. Na haar HBO opleiding in Den Haag wilde Angie haar creatieve danstalenten uitbreiden. Hiervoor ging ze naar Codarts in Rotterdam, waar Angie de moderne danstechnieken leerde. Maar nog altijd lag haar hart en ziel meer in zang en zodoende nam ze de beslissing te doen wat ze al die jaren wilde. ZINGEN! 2 talentenjachten gewonnen waardoor ze haar eigen concert heeft mogen neerzetten in Rotterdam. Ook heeft zij met 2 andere Zoetermeerse artiesten een kerstdiners gegeven die uitverkocht was. Ze was toe aan een nieuw avontuur en zichzelf te laten zien en besloot mee te doen aan X-factor 2013 met haar meidengroep “Rebels Ink”. Ze eindigden op de derde plek in “Camp Gordon”. Vervolgens in oktober 2014 was ze te zien in “The Voice Of Holland” met “Trumpets” (Song van Jason Derulo) die ze in haar eigen stijl veranderde. Daarna een hit uitgebracht in Azië: “It’s Not Me”, “Bring It Home” in de VS en ook het nummer “New York” waar ze de zang voor heeft ingezongen. Daarnaast nog een eigen album uitgebracht: “Closure” en nog samengewerkt met Ferri Somogyi (DJ Ferri S): “Break it” kwam daar uit. Nu doet zij vooral veel intiemere, kleine optredens met Joep Elenbaas die trouw aan haar zijde de gitaar bespeelt. Zo doet Angie het toch het liefst. Puur en vanuit haar hart.

.

Silver Cherry is een akoestisch duo dat herkenbare blues en rock muziek brengt maar ook een eigen muzikale identiteit heeft… een stevige steady gitaarsound gecombineerd met een schurend vocaal randje.
Samen gebracht door een Muzikale Messiah geloven de beide muzikanten Silvino en Kerstin, in een voorbestemde muzikale toekomst. Liefde is de boodschap maar zoetsappig is de muziek van duo Silver Cherry allerminst, waarin rock en blues de basis vormen maar waar ook soulfull en jazzy invloeden te horen zijn, net als in de classics die zij vertolken.