LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 9 augustus 2020
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 2.50 (reserveringskosten)

Categorie:


INFORMATIE

TeeBeeBrown is de podium identiteit van singer/songwriter Teus de bruin uit Papendrecht – ZH Samen met zijn muzikale steun en toeverlaat Michel Tent op gitaar en mondharmonica trekken ze door heel Nederland met hun liedjes programma: “Blues en ballades in je Moerstaal”. Dit is tevens de titel van de nieuwe CD die sinds april 2018 is uitgebracht. Zoals de titel al doet vermoeden hebben de liedjes een bluesy sound en zijn  in de Nedrlandse taal. Met uit het leven gegrepen teksten. Deze worden met anekdotes aan elkaar gepraat. U gaat met dit duo een fijne relaxte muzikale   voorstelling beleven. Soms ook als kwartet met bas en percussie. Inmiddels wordt er ook alweer gewerkt aan een nieuw album.

.

Dutch&Daisy: Hoe romantisch wil je het? Daisy zag Dutch optreden op haar eindexamenfeest en wist; Die moet ik hebben! 25 jaar later zijn ze niet alleen nog steeds verliefd, maar delen ook de taal der liefde; muziek! Een show van Dutch&Daisy staat bol van harmonieën, bijzondere arrangementen, kijkjes achter de schermen van een geslaagd huwelijk en vooral romantische liedjes. Er wordt geput uit een eindeloze stroom songs die begint in de jaren 50 bij Ritchie Valens (La Bamba) en via de groten uit de muziek als Elvis Presley (Suspicious Minds), Simon & Garfunkel (Homeward Bound), Crowded House (Better Be Home Soon), U2 (One) en Elton John (Nikita) eindigt in de zelfgeschreven liedjes van Dutch. Uit welk genre ook een lied wordt gekozen om in de
Dutch&Daisy songmap gestopt te worden, overal gaat een dikke laag Americana-saus overheen.
Volg Dutch&Daisy op facebook, instagram of gewoon on the road! facebook

.

 

Chillax is een band die is samengesteld uit muzikanten die al jaren in verschillende formaties heeft opgetreden en samen zijn gekomen in 2014 om lekkere ontspannende muziek te maken voor gelegenheden die dat nodig hebben. Kwaliteit en Vermaak staan bij ons voorop om de betreffende gelegenheid sfeervol in te vullen. We kunnen op een goed volume spelen en in front maar we zijn ook de perfecte band als achtergrondmuziek die ook heel zacht, dynamisch en akoestisch kunnen spelen.

“We recover jazz, soul and R&B songs into a collection of sweet, sexy, easy breezy chill-out tunes. You just sit back, relax and enjoy the Chillax-perience”.

Kelly Steentjes (lead vocals)
Hans van den Bos (keyboard & backing vocals)
Paul Wesseling (guitar)
Hans Schut (bass)
Rob van Beekum (drums)