LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 26 juli 2020
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 2.50 (reserveringskosten)

Categorie:


INFORMATIE

Suzanne Sanders (1995) is een Zoetermeerse singer-songwriter. Suzanne schrijft haar eigen liedjes en begeleid zichzelf op akoestische gitaar. De muziek die zij maakt is eigenzinnig en intiem. Mystieke droom pop met melancholische thema’s en metaforische teksten. Kleine mystieke verhalen. Met haar unieke heldere stemgeluid, haar natuurlijke vibrato en stembereik van bijna vier octaven, wordt zij vaak vergeleken met artiesten als Joan Baez, Joni Mitchell en Kate Bush.

Suzanne begon op haar negende met zingen. Zij startte bij een kinderkoor en volgde daarna musical zanglessen. Ook haar voorliefde voor theater en musical ontstond op vroege leeftijd. Op haar zeventiende nam Suzanne ballet en musical lessen en stond zij in de productie van midzomernacht droom. In de zomer van 2013 werd Suzanne aangenomen bij de opleiding Albeda Muzikant/Producer in Rotterdam. Tijdens haar studie leert Suzanne het componeren, produceren en presenteren van haar eigen muziek. In december 2014 stond Suzanne als finalist in de finale van de Music Matters Awards van Rotterdam. Ook bracht Suzanne tijdens de afronding van deze studie haar eerste album uit genaamd: MyStorieS. Op het album hoor je een bijzondere diversiteit van instrumenten: gitaar, piano, harp, cello, viool, contrabas, drums en percussie. Kleine mystieke verhalen in een dromerige theatrale sfeer met Keltische invloeden.

In februari 2020 bracht Suzanne Sanders samen met zangeres Licia van Wijngaarden de muziek video van High Tides uit. Een melancholisch akoestisch liedje met zang en gitaar. Dit is de eerste single van het nieuwe album die in 2020 wordt uitgebracht.

.

Flavour Graveyard is een jonge band uit Gorinchem en omstreken. Al een tijdje hadden Dane en Erin Blom het idee om een band te beginnen. Hierbij wilden ze de nadruk leggen op meerstemmige zang. Als vocale aanvulling werd Linsey van Hoogdalem gevraagd. De band wordt compleet gemaakt door drie jonge talenten uit de regio: Vincent Bogaard op gitaar, Rick van Horssen op bas en Mitchel Vet op drums. In het aanbod van Flavour Graveyard vind je verschillende genres, varierend van de jaren ’60 tot nu. Onze setlist bestaat uit muziek van artiesten als The Eagles, CSNY, The Black Keys en Harry Styles. Ondanks dat dit geen eigen werk is, zetten wij deze nummers toch naar onze eigen hand.
Op het Gorcums HippieFestival 2019 hebben wij een volledige set gespeeld met nummer van Shocking Blue. Momenteel zijn wij volop bezig om eigen werk te creëren om ons aanbod te verrijken.

.

Ronn van Etten (1955-Voorburg) zette zijn eerste stappen in de muziek op zijn 10e levensjaar en sindsdien zingt hij en speelt gitaar, toetsen, waar later bas en drums bij komen. Muziek was en is nog steeds zijn grootste -inmiddels fors uit de hand gelopen- hobby. Hij speelde in pop-formaties, waaronder Balloon, Flirt, Prints.
Zijn eerste Nederlandstalige CD album “Stil en Verwonderd” verscheen in 1995, geïnspireerd door het verwachten van-, de geboorte- en eerste levensjaren van zijn twee dochters. Daarna duurde het lang tot er nieuw eigen werk verscheen . In 2015, na enkele CD’s met covers, verschijnt zijn DVD “Getekend” met muziek-videoclips, geïnspireerd door tekeningen van Joyce Koomans. In hetzelfde jaar verschijnt zijn dubbel-cd, “All Sorts … One Guy” , met maar liefst 32 songs: pop, reggae, rock, blues en zelfs een klassieke compositie. In 2016 verschijnt “Shades of Blue’s”. Een album over “je blue voelen”, geïnspireerd door de blues, rock en allerlei actuele gebeurtenissen in de wereld. In 2017 een nieuw Nederlandstalig album met de titel “Een Leven Lang Liedjes”. Liedjes waarmee hij optreedt in kleine gelegenheden als singer-songwriter. Van deze CD gaat 25% van de verkoopprijs naar KIKA.
In oktober 2018 was de release van zijn dubbelalbum “WAVES”, met nieuw opgenomen werk en songs van bands waarin Ronn heeft gespeeld. Lang lopende projecten zijn een meditatie CD en een CD met louter klassieke muziek. En meer recent (december 2019) verscheen zijn album “61 – Etched in Memory” . Ronn treedt veel op in verscheidene formaties zoals Flirt, New Page en MiRoJo, in duo’s en solo heeft hij in 2019 een tour op Cyprus gedaan met een Eric Clapton tribute, die in april 2020 weer wordt herhaald. De verkoop van zijn albums gebeurt tijdens optredens en door de video’s die te zien zijn op Facebook en YouTube. Hiermee bereikt hij een groot publiek die albums (voor zover nog voorradig) rechtstreeks bestellen. En ook via Spotify, iTunes, Amazon, etc, is zijn muziek verkrijgbaar.