LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 28 juni 2020
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 2.50

Categorie:


INFORMATIE

 • Along Came Jones is een band uit de Haagse regio, die zich niet aan de regels houdt. Ze spelen vooral wat ze zelf heel erg leuk vinden, maar wat wel aanslaat bij het grote publiek. Alle genres worden door elkaar gegooid, wat uiteindelijk een mooie mix maakt van lekkere nummers uit verschillende tijdperiodes van de muziek. Denk aan: AC-DC, Pearl Jam, U2, The Cult, Beth Hart, Radiohead en Guns & Roses etc. Dit allemaal met 2 stemmen, die perfect bij elkaar passen en net even een andere feel geven aan de originele songs. De zanger van Along Came Jones (Jeroen) is tevens ook de zanger van de bekende haagse band Road Trippin’. De zangeres van Along Came Jones (Saskia) is zangeres van de EZIEband en staat geregeld achter de mic tijdens Blues-jamsessies.

  .

  Blues Willis: Luisterend naar deze bluesnummers waan je je in de tijd van de harde werkers op de katoenvelden, een regenachtige dag op het station, verdriet om een verloren liefde… Kortom, muziek die je raakt en je niet snel zult vergeten. FREEK CARELS “Muziek maak je uit je hart met respect, passie en gevoel. Deze elementen probeer ik in elke toon te stoppen die ik speel of het nou blues, pop, funk, rock, soul , electrische of akoestisch is. Alleen of met een band. Zonder deze elementen is er geen muziek.” En dat laat hij nu zien en horen bij Blues Willis. Come check it out… PETER VAN DEN HEUVEL Was jaren de zanger van de Bluesband Hills of Harlem. Gaat nu ook de akoestische kant op. De liefde, passie en emotie voor de Blues blijft hetzelfde, zo ook de rauwe stem. https://blueswillis.nl/ https://www.facebook.com/BluesWillis.nl

  .

  ROAD 2 NOWHERE road to nowhere
  Jako en Olga Spelen al jaren in de Rock and Blues band NIXXAN, en hebben daarnaast nog een muzikaal project als ROAD 2 NOWHERE. Hierbij maken ze een zijstap, en geven de rock en blues nummers een akoestische twist. Deze afwisseling geeft de broodnodige inspiratie en plezier om op een energieke en eigenwijze manier de nummers akoestisch te brengen, Olga met een dijk van een stem en Jako virtuoos op gitaar. Met z’n tweeën? Ja met z’n tweeën, maar weten altijd te boeien!