LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 25 augustus 2019
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: gratis

Categorie:


INFORMATIE

Suzanne Sanders band maakt mystieke dromerige popmuziek met invloeden van folk en Keltische muziek. Waan je in een nieuwe wereld waar niets is wat het lijkt. De Suzanne Sanders band werkt veel samen met diverse kunstenaars. Zo werkten zij voor de muziek video van ‘Creature In The Night’ samen met dansers. Later, in de muziek video van ‘Better Dream On’, werkte zij samen met beeldende kunstenaars. In mei 2017 bracht Suzanne Sanders het eerste album: ‘MyStorieS’ uit. De band Suzanne Sanders bestaat uit: Suzanne Sanders (lead vocalist/songwriter/gitarist), Yiftu Tinken (Drummer/percussionist), Abdel Nadal (contra-bassist), Licia van Wijngaarden (backing vocalist) & Silvan Liklikuwata (cello). Een live optreden van Suzanne Sanders is een intieme beleving maar ook een groots geheel waarin prachtige on-vertelde verhalen worden verteld.
.

Singer/songwriter Francesco Daniel nodigt u graag uit naar zijn muzikaal universum. Gewapend met gitaar, voettamboerijn/voetdrum speelt hij niet alleen eigen werk maar weet hij ook de grootste hits van andere artiesten op zijn eigen manier te coveren. Van ballads tot uptempo! Niks is te gek! https://www.francescodaniel.com https://www.facebook.com/francescodanielmusic/
.
.

Tee Bee Brown is de podium identiteit van Singer/Songwriter Teus de Bruin uit Papendrecht ZH. Bezeten van muziek in het algemeen en de Blues in het bijzonder ging hij op latere leeftijd gitaar spelen. Uitgedaagd door zijn gitaar leraar schreef hij zijn eerste song, en vanaf dat moment was er geen houden meer aan. Na jaren zijn nummers elektrisch ten gehore gebracht te hebben in verschillende bands begon de akoestische gitaar steeds meer zijn voorkeur te krijgen. Met de formatie : TeeBeeBrown & Friends kregen de nummers een unplugged jasje en werden in eigen beheer ook een paar Engelstalige CD’s uitgebracht. Een van de hoogtepunten was het optreden in Theater de Willem te Papendrecht in oktober 2010. Voor het eerst speelde de band toen “in tegenstelling tot de rest van het programma” een Nederlandstalig nummer van de hand van Teus. De reacties daarop waren overweldigend en Teus begon een nieuw repertoire samen te stellen, waarvoor hij veel van zijn eerdere werk voorzag van Nederlandstalige teksten. Hij begon met het samenstellen van repertoire voor een programma dat de titel : “Blues & Ballades in Je Moerstaal” moest gaan krijgen. De meeste nummers hebben een autobiografisch karakter en worden dan ook met anekdotes aan elkaar gepraat. In maart 2012 benaderde hij Michel Tent, met de vraag of hij openstond voor andere muzikale projecten. Michel stemde toe en begin april begonnen zij met het instuderen van het materiaal. Eind 2013 deed Teus als songwriter mee aan het TV programma “the Hit” en mede hierdoor belande hij in de wereld van Singer/Songwriters en Dichters. Samen met Michel als vaste begeleider is er de laatste 4 jaar veel opgetreden in Delft, Zeeland, Rotterdam,den Haag, Gorinchem, Veenendaal kortom door heel het land als duo. Bij gelegenheid en op aanvraag kan het duo worden uitgebreid met een bassist en percussionist. Ook is er dit jaar (2017/18) hard gewerkt aan een nieuwe CD getiteld: “Blues & Ballades in Je Moerstaal”
https://www.facebook.com/TeeBeeBrown-256512357724958/