LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 28 juli 2019
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: gratis

Categorie:


INFORMATIE

Young Mister Grace is ontstaan uit samenspel tussen Mark en John, in eerste instantie akoestisch. De basis is toen al gelegd: echte liedjes spelen, die ook alleen met zang en gitaar overeind blijven. Een aantal drummers verder heeft Young Mister Grace nu zijn definitieve vorm gekregen, met Leo op de drums en de bluesfeel van Ed op gitaar. En zie daar: een stel heren op leeftijd, allen echte liefhebbers. Geen feestband. Wel altijd op zoek naar liedjes, liefst de minder bekende. Voor een sfeervolle avond, om bij te luisteren, genieten, praten. Blues, Jazz, Folk, Soul, Rock, Pop, alles kan. Young Mister Grace kan vol versterkt spelen, maar kan ook in een veel intiemere setting nagenoeg unplugged, op lager volume, spelen. Word ook een liefhebber, geniet mee en bezoek of boek Young Mister Grace!
.

Little Stories” is een muzikaal project van Judith en Ko. We schrijven beide eigen liedjes (folk, singer-songwriter) die we hebben samengebundeld tot een repertoire. Dit zorgt voor een mooie samenwerking waarbij we onze verhalen samen vertellen. Kom erbij en luister! Linkjes van mijn insta en facebook: – https://www.facebook.com/judithvandriemusic/ – https://www.instagram.com/judithvandriemusic/
.
.

Mike Vos is vanaf 1994 actief in verschillende bands als zowel gitarist, bassist en vocalist. Door zijn voorliefde voor muziek uit de 60’s en 70’s is hij geregeld in cover- en tributebands te vinden. De laatste jaren richt hij zich hiernaast ook op het akoestische genre met zowel eigen werk als covers. Deze middag zal hij akoestische covers van één van zijn grote helden Neil Young ten gehore brengen.